«Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο»! Όταν ο βοηθός σκηνοθέτη μιας επικής σειράς (ο κ. Τζόναθαν Κουίνλαν στην προκειμένη περίπτωση) προετοιμάζει τους φανατικούς οπαδούς για αυτό που έρχεται με τον συγκεκριμένο τρόπο, τότε μάλλον ο πήχης των προσδοκιών ανεβαίνει πάρα πολύ ψηλά!

Με τον τρόπο αυτό μάθαμε όλοι μας (μέσω ενός μικρού και… αθώου spoiler) πως η επική σειρά του HBO, Game of Thrones, ολοκλήρωσε ένα από τα πιο ιστορικά επεισόδια, που έχουν γυριστεί ποτέ.

Συγκεκριμένα, η μάχη που θα δούμε στην 8η σεζόν του Game of Thrones, είχε μόνο νυχτερινά γυρίσματα τα οποία διήρκεσαν 2,5 μήνες.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Τομ της βόρειας της Ιρλανδίας με τους ηθοποιούς να γυρίζουν την σκηνή για 55 συνεχόμενες νύχτες.

Μάλιστα λέγεται πως με αυτή την σκηνή έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ήδη το GoT για την μεγαλύτερη σκηνή μάχης που γυρίστηκε ποτέ στην τηλεόραση, στο επεισόδιο Battle of the Bastards της 6ης σεζόν.

Ο Jonathan Quinlan, ένας από τους βοηθούς σκηνοθέτες της σειράς, είχε δημοσιεύσει μια εικόνα στο Pinterest / Instagram, ευχαριστώντας όλη την ομάδα για τη συνεχή αφοσίωσή του και τη σκληρή δουλειά του.

Ωστόσο, ο Quinlan διέγραψε αργότερα την ανάρτηση από τα κοινωνικά μέσα.

Η εικόνα περιελάμβανε ένα μήνυμα που έλεγε: «55 συνεχόμενες νύχτες. 11 εβδομάδες. 3 τοποθεσίες. Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο».

mdkm8pxq