Για τους μεγάλους αντιπάλους της εκπομπής της «Πάμε πακέτο», για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που είναι πλέον απέναντί της, για τον Νίκο Μουρατίδη που την κατέκρινε στο παρελθόν αλλά και για άλλα ηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της εκπομπής της όλα αυτά τα χρόνια ήταν το σίριαλ «Παρά πέντε».

Σε ό,τι αφορά την Ευγενία Μανωλίδου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε μεταξύ άλλων σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή: «Είναι πολύ καλή στη δουλειά της η Ευγενία. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα στον τρόπο που δουλεύει αλλά αφού επιστρέφει, δεν μου έχει λείψει».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται τηλεοπτικά απέναντί της: «Τον Γρηγόρη τον αγαπώ πολύ, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και δεν έχω να πω παρά μόνο καλά λόγια για εκείνον. Πήγε καλά και δόξα τω Θεώ δεν είχαμε ούτε εμείς απώλειες».

Για τον Νίκο Μουρατίδη είπε: «Είναι μία πολύ ξεχωριστή τηλεοπτική περσόνα. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να μιλάει, να σχολιάζει, να κριτικάρει. Δεν έχω βολές κατά κανενός σ’ αυτόν τον χώρο που λέγεται τηλεόραση. Είχε δικαίωμα να πει την άποψή του και την είπε, δεν θα τον κρίνω».

«Νομίζω ότι η Κατερίνα είπε την αλήθεια της, αυτό ένιωθε και καλά έκανε. Ποιος μπορεί να πει ότι δεν είχε δίκιο ή ποιος μπορεί να πει ότι δεν ήταν δυσάρεστη αυτή η εξέλιξη. Το έχω ξαναπεί ότι η Κατερίνα δεν θα χαθεί. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό», σχολίασε για την ξαφνική αποχώρησή της Καραβάτου από τον Alpha όταν της ανακοίνωσαν ενώ ήταν έγκυος πως κόβεται η εκπομπή της.