Ένα λάθος της γ.γ. Ενημέρωσης του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, φαίνεται πως δημιούργησε την αναστάτωση σχετικά με τον φημολογούμενο διορισμό του Χάρρυ Κλυνν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, γνωστότερος και ως Χάρρυ Κλυνν, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών είχε δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στην Διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, αλλά μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν έκανε όπισθεν ολοταχώς.

Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, ενώ σε δημοσίευμά της η Αυγή ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και περφόρμερ, ταγμένος στην υπόθεση της Αριστεράς με συνέπεια και επιμονή επί σειρά ετών, ο Χάρρυ Κλυνν -πραγματικό όνομα: Βασίλης Τριανταφυλλίδης- τοποθετείται μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σε μία από τις δύο θέσεις που εχήρευσαν».

Τα μέχρι στιγμής μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι κ.κ. Τσακνής, Κωστόπουλος, Θαλασσινός, Γρηγορίου καθώς και οι δύο θέσεις των εργαζόμενων. Κενή προς το παρόν, μετά τις εξελίξεις, παραμένει η πέμπτη θέση.