Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη σειρά «Δύο Ξένους», η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και μαζί και οι ηθοποιοί.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μιλώντας στο Secret, ρωτήθηκε για το πώς βίωσε την τεράστια επιτυχία της σειράς και δεν δίστασε να πει πως δεν προλάβαινε να δει το σίριαλ, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Εγώ επειδή δεν προλάβαινα να δω, δεν είχα καταλάβει τι γινόταν, γιατί δούλευα και στο θέατρο. Φαντάσου ότι βαφόμουν το πρωί και στο θέατρο πήγαινα βαμμένη από τους “Δύο Ξένους”. Δε ήταν κάτι το οποίο χάρηκα. Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν είχα καταλάβει την επιτυχία αυτού το σίριαλ και δεύτερον ήταν μια τεράστια υπερκόπωση σωματική και ψυχολογική που δεν σε άφηνε να το χαρείς. Αφού τελείωσε το σίριαλ συνειδητοποίησα ότι είχαμε κάνει μια εξαιρετική δουλειά».

Στη συνέχεια της συνέντευξης παραδέχεται ότι η ζωή της άλλαξε με την προβολή του σίριαλ αφού την έμαθαν όλοι: «Η ζωή μου άλλαξε 180 μοίρες. Εκεί που δεν με ήξερε κανείς και είχα την ησυχία μου, έγινε κάτι που τότε δεν ήταν διαχειρίσιμο, γιατί δεν το ξέραμε, οπότε είχαν έρθει τα πάνω κάτω».