Η «κακιά» επιστρέφει. Με ματωμένο ψαλίδι ανά χείρας, πράσινο φουστάνι και σατανικό χαμόγελο – μειδίαμα, απειλεί να βάψει κόκκινη την οθόνη μας.

Η Ξένια από τη «Ζωή της άλλης», κατά κόσμον Αθηνά Οικονομάκου, είναι από τους πλέον «κακούς» ρόλους της τηλεόρασης των τελευταίων ετών.

Με περισσότερους από 2.000.000 τηλεθεατές «κολλημένους» στην τηλεόραση παρακολουθώντας τις εξελίξεις της καθημερινής σειράς του Mega, ο ρόλος της διαβολικής Ξένιας με την ανυπέρβλητη περούκα, σήμα κατατεθέν, που έκανε πασίγνωστη την Αθηνά Οικονομάκου και έκανε το τηλεοπτικό κοινό να παραμιλά, είναι βέβαιο πως θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

Μαζί με την «κακιά» Νταίζη, όπως αναφέρει το Tv Έθνος, από τα «Μυστικά της Εδέμ», που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, είναι οι δύο ρόλοι που αγαπάει να μισεί το κοινό. Ένας άλλος σκληρός της μικρής οθόνης που πώς να τον ξεχάσουμε αφού καθημερινά για πολλά χρόνια μας κρατούσε σε εγρήγορση με τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες του. Ο επιχειρηματίας κύριος Γιάγκος Δράκος της «Λάμψης» ήταν από τους πρώτους, πραγματικά, αδίστακτους και κακούς της μικρής οθόνης.

Έχοντας παιδιά, εξώγαμα, εξωσυζυγικές σχέσεις, ήταν διαρκώς αναμεμειγμένος σε ίντριγκες, ενώ ως επικεφαλής της «Τζάιαντ» δεν θα μπορούσε παρά να έχει αμέτρητους εχθρούς. Το αντίπαλον δέος της εποχής ήταν ο ταξίαρχος Θεοχάρης, κατά κόσμον Γιώργος Βασιλείου.

 Βρίζοντας, χτυπώντας, κλωτσώντας, απέδιδε πάντα δικαιοσύνη και έστελνε στη φυλακή τα «σκουλήκια» εγκληματίες. Στα βήματα του Γιάγκου Δράκου μερικά χρόνια αργότερα ακολουθεί ο Διαμαντής Αμυράς στη καθημερινή σειρά «Βέρα στο δεξί».