Έξαλλη είναι η Άντζελα Δημητρίου μετά το «τσεκούρι» του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας στον πολυσυζητημένο επίλογο «χτύπα σαν άντρας» στο πασχαλινό τηλεοπτικό σποτ γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών.

«Ε, δεν έχουμε καθόλου χιούμορ στη ζωή μας, τι να πω;» απαντά. Όπως σχολίασε στην Espresso σύμφωνα με το πνεύμα της απόφασης, θα πρέπει να απαγορευτούν ακόμα και σκηνές από την ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο». «Ας λογοκρίνουν λοιπόν και τα χαστούκια του Παπαμιχαήλ στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μη σας πω να απαγορευτούν και όλες οι ταινίες που έχουν σκηνές βίας ανά τον κόσμο».

Τι λέει ο… ριγμένος της υπόθεσης Γιώργος Καβακάκης ο οποίος εμφανίζεται στη σκηνή που κόβεται; «Δεν υπάρχει κάτι σεξιστικό ή επικίνδυνο σε αυτή την ατάκα. Απεναντίας πρόκειται για ένα λογοπαίγνιο ανάμεσα σε μένα και την κ. Δημητρίου, πάντοτε με χιούμορ. Προφανώς κάποιοι θέλουν να βγάλουν κάτι από τη δημοσιότητα που πήρε το διαφημιστικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόση φασαρία. Πιστεύω πως αυτή η ατάκα είναι όλο το σποτ».