Η παρουσιάστρια του Star, μιλά για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, την «Πρωινή Μελέτη» και τον γάμο της.Η Ελεονόρα μιλά για το πρωινό δίδυμο του ANT1 και σχολιάζει τα ξεσπάσματά τους μπροστά στην κάμερα: «Είναι απολαυστικό όταν όλα είναι ρόδινα και κάποιος που κάνει αυτή τη δουλειά διαβάζει κολακευτικά σχόλια για εκείνον και τη δουλειά του. Η κριτική όμως, γίνεται και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα» ανάφερε, ενώ συμπλήρωσε πως ο Καραμέρος και ο Χαριτάτος νιώθουν ότι βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα.

Μάλιστα η παρουσιάστρια παίρνει το μέρος τους λέγοντας πως «Οι ίδιοι που επαινούν μια νίκη με εγκώμια, στήνουν με την ίδια ευκολία ανθρώπους στον τοίχο για εκτέλεση. Κάτι μου λέει πως έτσι κάποιος δεν είναι ειλικρινής και σταθερός στις απόψεις του και έχω μπουχτίσει από το καρναβάλι του δηθενισμού και της υποκρισίας στο χώρο μας».

Η Ελεονόρα μιλά και για τη συνάντηση της με την Ελένη Μενεγάκη, απαντώντας αν αναθεώρησε πράγματα για εκείνην: «Δεν αναθεώρησα γιατί δεν είχα θεωρήσει πριν» αναφέρει στη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα. «Το ότι είχε δημιουργηθεί από άλλους ένα κλίμα δεν σημαίνει ότι αυτό υπήρχε. Ύστερα από αυτή τη συνάντηση νιώθω απελευθερωμένη και άνετη να μιλήσω για την Ελένη στην εκπομπή είτε σε μια συνέντευξη εάν ερωτηθώ».

Αν και η ίδια δηλώνει επανειλημμένως ότι θα ήθελε ένα παιδί εκτός γάμου, οι δηλώσεις της αυτή τη φορά δείχνουν ότι ίσως και να είναι κοντά στο να κάνει αυτό το βήμα: «Είμαι περισσότερο από ποτέ υπέρ της ουσιαστικής και απόλυτης δέσμευσης απέναντι σε ένα σύντροφο. Κάποια στιγμή θα παντρευτώ αλλά θα’ ναι για λόγους ανωτέρας βίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ελεονόρα μιλά και για την εκπομπή της που τη νιώθει πια σαν κομμάτι της ζωής της, ενώ παραδέχεται πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της εκτός τηλεόρασης.

Τέλος μιλά για τα δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς και την αφορούν: «Όσα γράφονται τα τελευταία τρία χρόνια δεν τα γνωρίζω γιατί δεν διαβάζω το παραμικρό που με αφορά. Όταν βλέπω τη φωτογραφία μου διαβάζω μόνο τον τίτλο και γυρίζω σελίδα σαν να είμαι το πιο αδιάφορο άτομο στη γή».