Τη μονομαχία ανάμεσα στον Αντρέι και τον Μάρκο για την καρδιά της Θεοφανούς περίμεναν να δουν οι θαυμαστές της «Μάγισσας» πώς και πώς το βράδυ της Δευτέρας (29/01). Στο νέο επεισόδιο της σειράς του Ant1, οι εξελίξεις τρέχουν και καθηλώνουν.

Συγκεκριμένα στο αποψινό επεισόδιο: Η Θεοφανώ μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει, ενώ η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι απ’ τον πύργο, αλλά και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου θα την αναστατώσουν. Ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι για την αποφασισμένη συνάντησή τους, αλλά όταν εκείνος εμφανιστεί τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Ο πύργος των Λασκαραίων θα βαφτεί και πάλι στο αίμα.

Ο Μάρκος μαχαίρωσε πισώπλατα τον Αντρέι και το X εξαγριώθηκε

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι χρήστες του Χ την σκηνή της μονομαχίας. Ο Αντρέι πήγε στο σημείο συνοδευόμενος από τον Μπακού και ενημέρωσε τον Μάρκο πως δεν σκοπεύει να «χτυπηθεί» μαζί του και πως αποφάσισε να φύγει από τον πύργο μέχρι να γεννήσει η Θεοφανώ.

Αν η Θεοφανώ γεννήσει κορίτσι, τότε θα γυρίσει να την πάρει και να φύγουν μαζί. Ο πληγωμένος εγωισμός του Μάρκου δεν τον άφησε να δεχθεί την απόφαση του Αντρέι και συνέχισε να τον προκαλεί ώστε να κονταροχτυπηθούν.

Ο Μάρκος έβγαλε την σπάθα του και επιτέθηκε στον Αντρέι ο οποίος τον απέκρουσε χωρίς να βγάλει το σπαθί του από τη θέση του.

Και αφού κατάφερε να τον αφοπλίσει, σηκώθηκε να φύγει από το σημείο ώστε να βάλει τέλος σε αυτήν τη μονομαχία.

Ο Μάρκος, σύρθηκε και έπιασε ένα μαχαίρι που είχε παραπέσει και το πέταξε στον Αντρέι ο οποίος λαβώθηκε και σωριάστηκε στο έδαφος.

Το πισώπλατο μαχαίρωμα του Αντρέι από τον Μάρκο έκανε έξαλλους τους χρήστες του X.

https://twitter.com/sophiasoph49805/status/1752053687810183192