Μεγάλη ένταση θα επικρατήσει στην καλύβα των Μαχητών και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. «Ο Θεός θα στο ξεπληρώσει αυτό το πράγμα», «Είσαι πάρα πολύ επιθετική και αρνητική» θα είναι ορισμένες από τις φράσεις που θα ανταλλάξουν η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Ανδριάννα Καγιά.

Οι δύο παίκτριες των Μαχητών, ήρθαν σε σύγκρουση κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού συμβουλίου με αφορμή την υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Ανδριάννας Καγιά, και όπως θα φανεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η ένταση αυτή συνεχίστηκε και αφού οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους.

Διάσημοι και Μαχητές, απόψε στις 21:00 θα μονομαχήσουν για το πρώτο έπαθλο της χρονιάς. Στα πλάνα του trailer γίνεται ξεκάθαρο πως ο στίβος μάχης θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση για τους παίκτες των δύο ομάδων με τις ανατροπές να είναι συνεχείς.

Μάλιστα, δεν θα λείψει και ο ενθουσιασμός για τις επιδόσεις του Rob ο οποίος, το πιθανότερο είναι να κερδίσει πόντο και στην συνέχεια θα χορέψει και ένα… ζείμπέκικο.

Survivor: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Μια ομάδα όμως θα πάρει τη νίκη άρα και το πρώτο έπαθλο της χρονιάς. Ποια θα είναι αυτή;
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αναμένεται να είναι η Κόκκινη, δηλαδή οι Διάσημοι.

Survivor: Η παίκτρια που αποχωρεί

Απόψε Δώρα Νικολή, Ανδριάνα Καγιά, Μαριλίνα Βακονδίου και Ιωάννα Τζαβέλα θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor. Υπενθυμίζεται πως η παίκτρια με την καλύτερη επίδοση μέχρι σήμερα θα έχει ένα προβάδισμα καθώς θα είναι εκείνη που θα επιλέξει τη μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος.

Τα μέχρι στιγμής spoilers για την αποψινή αποχώρηση δεν είναι ξεκάθαρα, όμως αναφέρουν πως η επικρατέστερη παίκτρια για να αποχωρήσει είναι η Μαριλίνα Βακονδίου.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ