O Γρηγόρης Μπάκας έκανε για το «Πρωινό» ρεπορτάζ για το πόσες και ποιες φορές έχει συναντηθεί ο Acun Ilicali και η Κατερίνα Δαλάκα εκτός Survivor και η έρευνά του άναψε φωτιές. Ο Γιώργος Λιάγκας δε θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί, τονίζοντας τον στενό δεσμό φιλίας της αθλήτριας με τον Τούρκο παραγωγό «παρά τα όσα ακούγονται».

«Η Κατερίνα Δαλάκα, όταν νικούσε και δεν κοίταζε την κάμερα μπροστά, αλλά προς τα επάνω, εγώ νόμιζα ότι αφιέρωνε τη νίκη της στον Acun, που είναι και φίλοι. Είναι φίλοι κολλητοί, το έχουν αποδείξει», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε, αυτή τη φορά σε άλλο ύφος:

«Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει. Θεωρώ ότι είναι η πιο πολύτιμη συνεργάτης και φίλη του -γιατί ακούω διάφορα άλλα. Εγώ νομίζω ότι έχουν μία πολύ κοντινή σχέση, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιστεύω – είναι μια πολύ κοντινή σχέση και είναι σχέση συμφέροντος. Τα λεφτά μιλάνε εδώ. Η κοπέλα είναι αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα» και κατέληξε: «Είναι δουλειά της. Την επιλέγει ο Ατζούν, τη χρυσώνει κυριολεκτικά και η κοπέλα είναι η δουλειά της αυτή, παίκτρια «Survivor» Ελλάδος».

Γιώργος Λιάγκας για Survivor 2024: «Μετριότατο, αδιάφορο, θεωρώ ότι φέτος μέχρι και ο Γιώργος Λιανός βαριέται»

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την άποψή του και για το «Survivor 2024» σε συζήτηση με τους συνεργάτες του στο «Πρωινό». Ο παρουσιαστής τόνισε πως βρήκε το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μετριότατο και πιστεύει πως μέχρι και ο Γιώργος Λιανός βαριέται που το παρουσιάζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Το είδα χθες και ήταν μετριότατο. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός. Το είδα, έκανε 21,4% μ.ο. χωρίς να υπάρχει prime time στα άλλα κανάλια. Αν συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορο όσο το είδα εγώ χθες… Βαρέθηκα τρομακτικά, έμεινα σπίτι, για να το δω… Και Δαλάκα και Παππάς, έγκωσα. Οι καινούργιοι παίκτες δεν μου έκαναν καμία εντύπωση. Μου άρεσε η Αντωνά. Αν δεν υπάρχει καμία έκπληξη, μόλις βγουν οι σειρές των άλλων καναλιών, το Survivor θα «κάτσει» σε ένα 13-15%. Βαρετά πλάνα, αργόσυρτα με τα οπίσθια των κοριτσιών και τους κοιλιακούς των αγοριών. Τα ίδια και τα ίδια» για να καταλήξει: «Το φετινό Survivor το βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός. Ο Λιανός, που είναι ένας καλός παρουσιαστής, και ατακαδόρος και ξύπνιος, θεωρώ ότι φέτος βαριέται και ο ίδιος. Από τον τρόπο που παρουσίαζε χθες, το έχει βαρεθεί ήδη το φετινό «Survivor». Γνώμη μου».