Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό είναι η Φάρμα του Star Channel και οι τρεις εναπομείναντες παίκτες ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην πηγή και να πιούν νερό. Ένας όμως δεν τα κατάφερε… Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε τον Αλέξανδρο Τέλλιο, τον Γιώργο Γιαννακίδη και τον Γιώργο Γιαννούλα στον Ημιτελικό του παιχνιδιού και στην τελευταία Μονομαχία Αποχώρησης, από την οποία προέκυψαν οι δύο φιναλίστ.

Οι τρεις παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως μόνο δύο από αυτούς κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος και προκρίθηκαν στο αυριανό Μεγάλο Τελικό.

Ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Γιώργος Γιαννούλιας ο οποίος ολοκλήρωσε τη δοκιμασία τελευταίος και παρότι ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον Τελικό στη Φάρμα, τελικά αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι συγκινημένος.

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία, είμαι ο μοναδικός παίκτης που αποχωρώ χωρίς να περάσω από τον αχυρώνα. Νιώθω περήφανος, όλα καλά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γιαννούλας αποχαιρετώντας τη Φάρμα ενώπιον του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και των δύο συμπαικτών του.