Στο επεισόδιο του Fame Story, που προβλήθηκε από την συχνότητα του Star, το βράδυ της Πέμπτης (30/11) ο Δημήτρης Κλειδάς ήταν εκείνος που κέρδισε το έπαθλο να δειπνήσει με την Ελένη Φουρέιρα.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σπουδαστής επισκέφθηκαν γνωστό ιταλικό εστιατόριο, όπου και συζήτησαν για τη μουσική, τις δυνατότητες και τη ζωή του Δημήτρη Κλειδά, ο οποίος της ζήτησε συμβουλές για το πώς να κινηθεί στη μουσική βιομηχανία μετά το φινάλε της συμμετοχής του στο πρόγραμμα της μουσικής ακαδημίας.

«Έχεις μία φωνή μοναδική και στο λέω και στο live κάθε φορά. Μπορείς να ερμηνεύσεις τα πάντα και αυτό είναι μοναδικό. Δεν σε βλέπω στα πάντα, σε βλέπω στο πιο έντεχνο-λαϊκό. Όλα θα σου πάνε πολύ καλά», του είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Δημήτρης Κλειδάς, από τη μεριά του, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το τετ α τετ με την Ελένη Φουρέιρα. «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, νόμιζα ότι δεν το ζω αυτό. Κι όμως, ήταν μια καταπληκτική στιγμή, από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου, μπορώ να πω», ανέφερε στην κάμερα του talent show.

Οι αντιδράσεις στα social media

Η συνάντηση για το δείπνο, στο μεταξύ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media, που σχολίασαν με ευφάνταστο τρόπο την έξοδο του Δημήτρη Κλειδά με την Ελένη Φουρέιρα και υπήρχαν μάλιστα αναφορές και στην εκπομπή «First Dates» στα «φίλτρα» που εκτίμησαν πως είχε η κάμερα όταν έδειχνε την pop star, αλλά και το γεγονός πως η Ελένη Φουρέιρα ήπιε το κρασί της με παγάκια.