Με αφορμή τα σενάρια που διακινούνται σχετικά με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, τις εκπομπές και τις όποιες μετακινήσεις στελεχών αλλά και τα συμβόλαια των παρουσιαστών, η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11) θέλησε να κάνει την δική της τοποθέτηση.

Υποδεχόμενη στο τραπέζι τον Άρη Καβατζίκη, η παρουσιάστρια πέταξε την πρώτη της ατάκα όλο νόημα: «Το θέμα είναι, κάποιος ο οποίος δεν θέλει να λέγονται σενάρια για τον εαυτό του, μπορεί να λέει σενάρια για τους άλλους και το μέλλον τους;».

Η συζήτηση άνοιξε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα και η Ελένη Μενεγάκη είπε τα εξής: «Να πάρει τηλέφωνο μήνα Νοέμβριο; Ποιος έχει πάρει τελικές αποφάσεις και μιλάω πρωτίστως για τα κανάλια, να είμαι σίγουρος ότι αυτό πράγματι γι’ αυτούς τους λόγους το συνεχίζω ή θα πάρω τη βαριά απόφαση να το συνεχίσω. Ένα ρίσκο είναι τα πάντα. Κανείς δεν θέλει να βιάζεται. Άσχετα από το αν υπάρχουν συμβόλαια που μπορεί να υπογράφονται από τον χειμώνα. Το σίγουρο είναι ότι από κάποιο σημείο και μετά τα κανάλια ξέρουν τι θα κάνουν. Όχι πάντως στο πρώτο δίμηνο της τελευταίας σεζόν».

«Μπορεί ένα σενάριο που θα πει κάποιος τον Νοέμβριο να γίνει, αλλά μπορεί να γίνει και το ανάποδο. Όλα τα έχουμε δει να γίνονται. Πάντως, μάντεις δεν κυκλοφορούν δίπλα μας. Όποιος πραγματικά γνωρίζει κάτι, γνωρίζει γιατί είναι στα σωστά γραφεία και ακούει αλήθειες», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.