Η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα επιστρέψει για τρίτη φορά στο Survivor. Σύμφωνα με το «Πρωινό ΣουΣου» η ποδοσφαιρίστρια και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο Survivor 2022, ενώ συμμετείχε και στο Survivor All Star, αλλά αποβλήθηκε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα καθώς πιάστηκαν με κινητό τηλέφωνο και τσιγάρα, αποκατέστησε όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη τις σχέσεις της με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί και έφτασε σε συμφωνία για το Survivor 2024. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες η παίκτρια θα αμείβεται με 7.000 ευρώ την εβδομάδα.

Το Survivor 2024 ξεκινά τον Ιανουάριο με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έκανε και σχετικό story στο instagram και κάλεσε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποβολή της έγραψε πως «Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», ενώ στη συνέχεια έστειλε δύο εξώδικα στην Acun Media, στο πρώτο αναφέροντας ότι την κρατούσαν όμηρο και της έδιναν 3 ηρεμιστικά χάπια την ημέρα για να μπορέσει να κοιμηθεί, ενώ στο δεύτερο έκανε λόγο για όρο του συμβολαίου που έχει παραβιαστεί και κατηγόρησε την εταιρία ότι δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματά της από τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.  

Προ ημερών τώρα ο Γρηγόρης Μελάς μιλώντας για τον νέο κύκλο Survivor στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είχε αποκαλύψει τις πρώτες κρούσεις σε «βετεράνους» του ριάλιτι και όχι μόνο.

Αρχικά, όπως επεσήμανε ο δημοσιογράφος, ο νέος κύκλος δεν θα είναι All Star ωστόσο θα συμμετέχουν παλιοί παίκτες – μάλιστα και ορισμένοι που είχαν αποβληθεί σε περασμένες χρονιές.

Στο σημείο αυτό ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου δίνοντας και αυτός ένα στίγμα από τις πληροφορίες του σχετικά με τον τίτλο του παιχνιδιού που θα είναι Survivor Super Star.

Ο Γρηγόρης Μελάς συνέχισε λέγοντας πως στη λίστα με τις επαφές της Acun Medya για τη φετινή φουρνιά παικτών είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και ο Τριαντάφυλλος.