Ο Ηρακλής υποψιάζεται πως αυτός που προσπάθησε να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητό του ήταν ο Στέλιος. Ο Αντώνης νιώθει ότι η γυναίκα του δε νοιάζεται γι’ αυτόν και τσακώνεται μαζί της. Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία του για την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του Σωτήρη.

Οι εξελίξεις στα δύο επόμενα επεισόδια της σειράς του Star Channel, «Στα Σύνορα» αναμένονται πολλές και γεμάτες κωμικές καταστάσεις.

Αναλυτικά τι θα δούμε «Στα Σύνορα» την Κυριακή 19/11

Επεισόδιο 7: Ο Ηρακλής υποψιάζεται πως αυτός που προσπάθησε να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητό του ήταν ο Στέλιος. Όταν, όμως εκείνος βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης, βοηθάει την Ιωάννα να τον μεταφέρουν στο σπίτι. Ο Αντώνης νιώθει ότι η γυναίκα του δε νοιάζεται γι’ αυτόν και τσακώνεται μαζί της, ενώ σιγά – σιγά αρχίζει να υποψιάζεται πως η Καίτη τον απατάει. Ο Βαγγέλης φοβάται ότι κάτι πολύ ύποπτο κρύβεται πίσω από την κίνηση του Σωτήρη να κυκλοφορεί γυμνός στους δρόμους. Το χωριό είναι αναστατωμένο από το κλείσιμο του καφέ και οι κάτοικοι οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό τμήμα. Η Γιαννούλα, ψάχνοντας πλέον για νέο διακινητή, καταλαβαίνει ότι κανείς δε θέλει να συνεργαστεί μαζί τους και ζητάει από τον Νικόλα να επισκεφτεί έναν παλιό τους συνεργάτη. Τού ζητάει να πάρει μαζί του και την Ιωάννα, αλλά η επίσκεψή τους στο σπίτι θα έχει μία απρόβλεπτη εξέλιξη που θα τους γεμίσει τρόμο.

Επεισόδιο 8: Ο Νεκτάριος προσπαθεί να ξεφύγει από τον Νικόλα και από την Ιωάννα, αλλά τελικά έρχεται αντιμέτωπος μαζί τους και αναγκάζεται να τους πει ότι δεν θέλει να έχει επαφές με τη Γιαννούλα. Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την απιστία της Καίτης και για αυτό, ζητάει τη βοήθεια των φίλων του. Ο Στέφανος αποφασίζει να λειτουργήσει κρυφά το καφέ, εξυπηρετώντας τους πελάτες του από την πίσω πόρτα. Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία του για την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του Σωτήρη. Η Καίτη, η Ολυμπία και η Μπαρντάνα έχουν πάρει την απόφαση να γυμναστούν, αλλά αυτό αποδεικνύεται μάταιο. Ο Ηρακλής αποφασίζει να δώσει την άδεια στον Στέφανο, ώστε να ανοίξει και πάλι το καφέ. Η Γιαννούλα δίνει οδηγίες στον Στέλιο και τον Νικόλα, ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν το κρησφύγετο του Ντίνου. Τελικά, καταφέρνουν να τον βρουν, αλλά την τελευταία στιγμή, εκείνος το σκάει.

Δείτε φωτογραφίες από τα δύο επόμενα επεισόδια: