Με τις κατηγορίες περί κακοποίησης ζώου που ακούστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο της «Φάρμας» του Star Channel ασχολήθηκαν και στο αποψινό επεισόδιο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει την παρέμβασή του λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία ασυλίας.

«Χθες κατηγόρησαν τον Νίκο για κάτι πολύ σοβαρό» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Γιαννακίδης για να συμπληρώσει, με μιας, ο Γιώργος Τσάμης: «Για κακοποίησης ζώου, της αγελάδας. Την χτύπησε».

«Αυτός είναι βαρύς χαρακτηρισμός και ποινικά κολάσιμο» αναφώνησε αμέσως ο Άλκης Λαδάς με τον παρουσιαστή στη Φάρμα, Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μην κρύβει την έκπληξη του για όσα άκουγε ενώ ο Νίκος Παρλάντζας θέλησε να δώσει σαφή εξήγηση για όσα του καταλόγισε ο συμπαίκτης του.

«Θέλω να κάνω μια παρέμβαση και να πω κάτι. Όσον αφορά το σπρώξιμο, έχω δυο παιδιά. Να με πατήσει η αγελάδα, που κινδύνεψα δέκα φορές και οι κάμερες τα γράφουν όλα, την έσπρωξα και την απώθησα για να μην με πατήσει, αν θεωρείται ξύλο να δικαστώ και να αποχωρήσω από την Φάρμα. Κανένα πρόβλημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Επειδή ο Νικόλας έχει και μια εμπειρία με τα ζώα, είναι η δουλειά του, αν μπόρεσε να διαβάσει την επόμενη κίνηση της αγελάδας – πράγμα που δεν είχε συμβεί με την Μαρίλια στην αρχή όταν με πολύ αγάπη είχε πάει στο αλογάκι αλλά ήταν απρόσεκτη – την σέβομαι. Κι αν είδε την επόμενη κίνηση που θα έκανε η αγελάδα, το να την απωθήσει… Δεν ήμουν μπροστά, ξαναλέω» υπογράμμισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο νέο επεισόδιο για τη Φάρμα που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

«Αν διαπιστώναμε ότι κάποιος, απέναντι σε ένα ζωάκι, φέρεται όπως δεν πρέπει να φερόμαστε απέναντι στα ζωάκια, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα προστατεύαμε το ζώο και θα διώχναμε τον παίκτη. Η κακοποίηση ζώου είναι βαρύ» πρόσθεσε ακόμα ο παρουσιαστής απαντώντας έτσι και στην έντονη διαφωνία που εξέφρασε ο Γιώργος Τσάμης.