«Πικάντικη» ήταν η έναρξη της εκπομπής «Happy Day» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha το πρωί της Δευτέρας (16/10) με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσίλη να… πειράζει τον συνεργάτη της Κώστα Φραγκολιά για τις ενδυματολογικές επιλογές του.

Ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκε στο πλατό με βερμούδα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή του είπε: «Κωστάκη σήκω λίγο… Θέλω να δείξω τη βερμούδα που φοράει σήμερα το αγόρι και το πως φοράει και το κινητό του. Θες να προκαλείς το κοινό; Παρατηρήστε τον λίγο», είπε χαρακτηριστικά σηκώνοντας τον συνεργάτη της από τη θέση του. «Το παρεξηγείτε», τόνισε εκείνος από τη μεριά του καθώς περπατούσε μαζί με την παρουσιάστρια.

«Πρωί πρωί δεν ψαχνόμαστε»

Η κάμερα πήγε στη φουσκωμένη μπροστινή τσέπη του Κώστα Φραγκολιά, καθώς είχε βάλει εκεί το κινητό του, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κοιτάζει έκπληκτη. Τότε η η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε: «Όχι ρε συ… Ελπίζω να φοράς από μέσα. Μην αερίζεις…». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της είπε: «Επίσης, αν έχεις τα χέρια στις τσέπες δεν μοιάζει σα να προσπαθείς κάτι να κάνεις;».

Ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε: «Αφού τετραγωνίζει… Το κινητό είναι ρε παιδιά!», με τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει: «Ε τι άλλο θα ήταν!» και τον Κώστα Φραγκολιά να του λέει έντονα: «Δεν κατάλαβα; Τι δεν πιστεύατε;».

«Πρωί πρωί στην εκπομπή δεν ψαχνόμαστε», ανέφερε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Πρωί πρωί γίνονται αυτά», έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς και… πετάχτηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όχι πρωί πρωί δεν βολεύει».