Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha το πρωί της Τρίτης (10/10) και στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως λαμβάνει γυμνές φωτογραφίες από άνδρες στα social media.

«Ε καλά αυτά τα d…k pic τώρα είναι πολύ διαδεδομένα… μέχρι και η μαμά μου τα ‘χει μάθει. Θα πάω τώρα και θα με ρωτάει: τι είναι αυτό το… πικ νικ που σου στέλνουν, παιδί μου;», είπε η αγαπημένη ηθοποιός στην παρουσιάστρια που δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε γέλια.

Και πρόσθεσε: «Με τι να πρωτοσοκαριστείς πες μου; Από τα d…k pic, από τα ψεύτικα νέα, από το τι γίνεται στον κόσμο; Εγώ έχω σοκαριστεί έτσι κι αλλιώς πια…».

«Δεν είναι να λες και πολλές απόψεις»

Έπειτα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε και για την κριτική που δέχονται τα δημόσια πρόσωπα για τις απόψεις τους.

«Δεν είναι να λες και πολλές απόψεις. Δεν με έχουν λοιδωρήσει, αλλά όταν είναι καθαρή η θέση σου στα social ή σε συνεντεύξεις, εγώ προσπαθώ να κρατάω μία χρυσή τομή κοντά στην κοινή λογική», δήλωσε η ηθοποιός.

«Εννοείται ότι στα πολύ ακραία ρατσιστικά, ομοφοβικά, σεξιστικά έχω άποψη εναντίον και θα το πω. Επίσης, έχω άποψη για τη δική μου κοινωνική θέση, της γυναίκας και των παιδιών. Ξέρω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Από κει και πέρα το να βγεις και να τοποθετηθείς σε κάτι που δεν το κατέχεις, πχ όσον αφορά τον πόλεμο στη Συρία, στο Ισραήλ ή στη Ρωσία – εννοείται ότι είμαστε κατά του πολέμου – αλλά εγώ δεν μπορώ να το αναλύσω», ανέφερε.

«Ποτέ δεν θα συμφωνήσουν όλοι, καθένας το βλέπει από τη δική του πλευρά και υπάρχει και πολύς φθόνος. Κάποτε είχα ρωτήσει έναν πολιτικό που σχολιάζουν τις απόψεις του και μου είχε πει: εμένα δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Παλιά κι εγώ τα έπαιρνα κατάκαρδα, έχω σβήσει σχόλιο. Πλέον δεν με νοιάζει», κατέληξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.