Για τη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (4/10) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τονίζοντας: «Είναι άφαντη». Όπως δεν αποκάλυψε νόμιζε πως θα ήταν στην εκπομπή της αλλά εκείνη δεν του σήκωσε το τηλέφωνο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου και τον Ηλία Σκουλά, λίγες εβδομάδες πριν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open, στην οποία θα συμμετέχει.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά σε πάνελ εκπομπής, αλλά μου άρεσε η παρέα. Έχει να κάνει με την ομάδα, με ποιον είσαι, πώς είσαι και γενικότερα πως πάει το κομμάτι της συζήτησης» είπε.

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου»

«Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη σε όλο αυτό το κομμάτι. Δεν μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα… Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι» σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε» είπε κλείνοντας.