Για την παραμονή τους στη Φάρμα μονομάχησαν το βράδυ της Πέμπτης (28/9) η Έλενα Καραμβάση και η Μαρία Περπινιά. Με αφορμή την μονομαχία από την οποία θα προέκυπτε και η πρώτη αποχώρηση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα συνάντησε τις δυο παίκτριες – ξεχωριστά την κάθε μια.

Στη συζήτηση που έκανε ο σεφ με την 37χρονη αεροσυνοδό, έγινε και μια μικρή αναφορά στην επαγγελματική πορεία της παίκτριας στη στη Σαουδική Αραβία. Η αναφορά αυτή όμως, έφερε την κουβέντα στην προσωπική ζωή του «Θείου Λεό».

Η Έλενα είχε δηλώσει στο εισαγωγικό της απόσπασμα πως τον τελευταίο περίπου έναν χρόνο εργάστηκε σαν γραμματέας σε πριγκίπισσα.

Λ.Κ.: Λοιπόν, αυτές είναι οι δοκιμασίες. Να σου πω… Το τηλέφωνο του πρίγκιψ, που το θέλω, το έχεις κρατήσει;

E.K.: Της πριγκίπισσας.

Λ.Κ.: Της πριγκίπισσας, μια χαρά. Γιατί θα μας φάνε ζωντανούς.

E.K.: Και είναι και ελεύθερη, αν και βέβαια είσαι παντρεμένος… οπότε δε γίνεται.

Λ.Κ.: Όχι, δεν θέλω πριγκίπισσα. Έχω τη δικιά μου πριγκίπισσα και είμαι μια χαρά.

E.K.: Κάποιον να της προξενέψουμε, ίσως; Είναι πολύ όμορφη.

Λ.Κ.: Τέλος με το κουτσομπολιό, πάμε παρακάτω.

E.K.: Να δούμε τις δοκιμασίες ε;

Λ.Κ.: Ναι, πάμε στο δια ταύτα.

«Δε γνωρίζει τη λέξη ειλικρίνεια» – Άναψαν τα αίματα στον Αχυρώνα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισε για πρώτη φορά τους παίκτες στον Αχυρώνα. Εκεί όπως είπε θα γίνεται η ανασκόπηση της εβδομάδας μιλώντας για τις εμπειρίες τους, αλλά και τις εργασίες.

Προτού ξεκινήσει το Συμβούλιο όλοι μαζί υποδέχτηκαν τις δυο Μονομάχους, τη Μαρία Περπινιά και την Έλενα Καραμβάση.

Γρήγορα όμως άναψαν τα αίματα ανάμεσα στην Έλενα και τη Μαρία. Άλλωστε η πρώτη, από το προηγούμενο κιόλας επεισόδιο, είχε δείξει καθαρά – στην κάμερα της Φάρμας – τη διάθεση για τη συμπαίκτρια της. «Μας γλεντάει και θα τη σκίσω» είχε δηλώσει με πυγμή.

Ο καβγάς ξέσπασε όταν η πρώτη ισχυρίστηκε πως η συμπαίκτριά της δεν της είπε ότι θα την επιλέξει ως δεύτερη μονομάχο, ενώ η Μαρία ισχυρίστηκε το αντίθετο.

«Λυπάμαι, πάρα πολύ που πρέπει να αγωνιστώ μαζί της. Λυπάμαι που πρέπει να συνυπάρχω στον ίδιο χώρο μαζί της», είπε η Έλενα on camera.

O παρουσιαστής ρώτησε τη Μαρία αν θα επέλεγε κάποιον άλλο μονομάχο κι εκείνη απάντησε πως θα επέλεγε και πάλι την Έλενα, γιατί θεωρεί ότι της ταιριάζει.

«Γελάω απλά. Χθες, έγιναν πολλές αποκαλύψεις, αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω, γιατί ήμασταν όλοι κουρασμένοι, όποτε το παρουσίασα και εγώ ότι το είχαμε συζητήσει. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δε γνωρίζει τη λέξη ειλικρίνεια. Προσπάθησα να το προστατεύσω όλο αυτό γιατί είναι και μάνα δυο παιδιών», είπε στον Αχυρώνα.

«Ειλικρινά ντρέπομαι που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Το ψέμα μπορεί να με βγάλει εντελώς εκτός εαυτού. Αυτή η γυναίκα έχει τσακωθεί με την αλήθεια, δεν ξέρει τι πάει να πει αλήθεια. Το να με κοροϊδεύει ο άλλος μέσα στα μούτρα μου μπορεί να με τρελάνει», συμπλήρωσε η Έλενα μιλώντας στα backstage.

«Εάν το συνεχίσει μέσα θα την πιάσω από το μαλλί και θα την κάνω σβούρα, ε; Εμένα ψεύτρα δε θα με πει κανείς», πρόσθεσε on camera η Μαρία με δάκρυα στα μάτια.

Έντονος τσακωμός στο συμβούλιο – «Είναι κακιά. Με ειρωνεύτηκε κιόλας το τσ…λί»

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Συμβούλιο του Αχυρώνα στη Φάρμα. Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην Έλενα Καραμβάση, τη Μαρία Περπινιά και τον Γιώργο Τσάμη.

Η Μαρία συνέχισε να λέει πως ο Γιώργος της είπε να επιλέξει για δεύτερο μονομάχο ανάμεσα σε Ρούλα, Νάσια και Σπύρο κι εκείνος φανερά εκνευρισμένος το αρνήθηκε λέγοντας: «Α, καλά δε συμμετέχω».

Η Έλενα ακούγοντας αυτά απευθυνόμενη στον Σπύρο λέει: «Ξεκάθαρα, την τουμπανιάζω. Την κάνω ασήκωτη τώρα». «Φταίμε όλοι ρε Μαρία κι εσύ είσαι η σωστή. Είμαστε όλοι παράλογοι, κακοί και τρελοί», ανέφερε.

«Είσαι κακιά», ήταν η απάντηση της Μαρίας και στη συνέχεια είπε on camera: «Με ειρωνεύτηκε κιόλας το τσ…λί και ήθελε να το παίξει ότι και καλά είμαι τρελή. Φυσικά, είμαι αφού εσύ με κάνεις».

«Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω, να αποδώσω και να παραμείνω εδώ. Θέλω να παραμείνω. Θέλω να φύγει η Μαρία», δήλωσε η Έλενα.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία με δάκρυα στα μάτια είπε ότι κανείς δεν την υποστηρίζει.

Αποχώρησε η Μαρία – Οι αιχμές για τους πρώην συμπαίκτες της

Με την πιο… σκληρή αναμέτρηση, αυτή των καρφιών, το αποτέλεσμα κρίθηκε με σχετική ευκολία.

Η Έλενα Καραμβάση παρέμεινε στο παιχνίδι, έχοντας την πλήρη υποστήριξη όλων των συμπαικτών της στις κερκίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ η Μαρία Περπινιά αποχώρησε νωρίς από τη Φάρμα.

Η Μαρία ζήτησε να σταματήσει ο χρόνος μιας και τραυματίστηκε, ενώ η Έλενα πανηγύριζε που θα επιστρέψει στο…τσαρδί των Γαλάζιων.

«Όλο το πακέτο βοήθησε στο να χάσω. Όλο το παιχνίδι ήταν υπέρ της. Θα ανακουφιστούν που θα φύγω, αλλά η απουσία μου θα είναι έντονη, γιατί ήμουν αληθινή και δεν είχα κατινιές. Σιγά σιγά θα αρχίζουν να τρώγονται και να λένε: “Μήπως κάναμε λάθος που διώξαμε τη Μαρία και κρατήσαμε τα φίδια;”», είπε η παίκτρια on camera.