Τις τελευταίες ημέρες, η είδηση πως ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς της ζητά διαζύγιο, έχει φέρει πολλές πληροφορίες στο φως σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού. Αρχικά, είχε αναφερθεί πως ο ίδιος ζητά διαζύγιο για λόγους απιστίας της τραγουδίστριας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε πως ο ίδιος δεν θα πάρει τίποτα από την περιουσία της, καθώς έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, η Σπίαρς δεν θα χρειαστεί να δώσει χρήματα στον εν διαστάσει σύζυγό της Sam Asghari. Όμως, πηγές αναφέρουν στο TMZ ότι υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο θα αισθανθεί υποχρεωμένη να του γράψει μια επιταγή πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Πηγές με άμεση γνώση του προγαμιαίου συμβολαίου λένε στο TMZ ότι ο Σαμ δεν παίρνει καμία πληρωμή σε περίπτωση διαζυγίου. Επιπλέον, το προγαμιαίο συμβόλαιο τον αποκλείει από το να πάρει συζυγική υποστήριξη. Μπορεί να κρατήσει τα δώρα που του έδωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τα αυτοκίνητά του, αλλά μέχρι εκεί.

Ωστόσο, υπάρχει μια «εκτεταμένη ρήτρα εμπιστευτικότητας» στο προγαμιαίο συμβόλαιο, που απαγορεύει στον Sam να μιλάει για τη σχέση του με την Μπρίτνεϊ. Έτσι, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι ο Sam δεν παίρνει τίποτα σημαντικό, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Όπως αναφέρεται στο μέσο, ο δικηγόρος του Sam, Neal Hersh, κατέθεσε έγγραφα διαζυγίου τα οποία ζητούν συζυγική υποστήριξη. Δεδομένου ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο αποκλείει μια τέτοια υποστήριξη, η κίνηση του Hersh σηματοδοτεί την αμφισβήτηση του προγαμιαίου συμβολαίου. Εάν το προγαμιαίο συμβόλαιο αμφισβητηθεί επιτυχώς, η ρήτρα εμπιστευτικότητας θα ακυρωθεί. Ακόμη και η απειλή της ακύρωσης της ρήτρας, θα τραβήξει την προσοχή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Τώρα, πηγές αναφέρουν στο TMZ ότι ο Σαμ έχει πολλές πληροφορίες για την Britney, τη σχέση τους, τις προκλήσεις της και για πολλά άλλα, τα οποία θα μπορούσαν να ταράξουν την ψυχική και πνευματική ηρεμία της.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι οι δικηγόροι της Britney και του Σαμ θα διαπραγματευτούν, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο είναι εκείνη να του γράψει μια επιταγή για αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Μέρος αυτού του διακανονισμού θα περιλαμβάνει μια ρήτρα εμπιστευτικότητας που θα απαιτεί από τον Σαμ να επιστρέψει τα χρήματα που θα λάβει εάν την παραβιάσει.

Η πρώτη δημοσίευσή της μετά την είδηση του διαζυγίου

Μέχρι τώρα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει κάνει κάποια ξεκάθαρη δήλωση σχετικά με το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της. Μάλιστα, φαίνεται πως είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία καβαλώντας ένα άλογο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Μπίτνεϊ Σπίαρς έγραψε:

«Θα αγοράσω ένα άλογο σύντομα! Τόσες πολλές επιλογές, είναι κάπως δύσκολο! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie και ένα άλλο που ονομάζεται Roar? Δεν μπορώ να αποφασίσω!».