Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί σταθερή αξία για τον Ant1 αφού από τις 29 Ιουνίου 2000 που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, παίζεται κάθε μεσημέρι και κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές. Οι guest εμφανίσεις στα επεισόδια πρόσφεραν απλόχερα γέλιο και έμπλεκαν και εκείνοι σε απίθανες περιπέτειες μαζί με τον Κωνσταντίνο (Χάρη Ρώμα) και την Ελένη (Ελένη Ράντου).

Μια από τις guest εμφανίσεις ήταν αυτή του Φοίβου. Του νεαρού ηθοποιού και συναδέλφου της Πέγκυς (Μαρία Λεκάκη) η οποία αποφασίζει να περάσει μαζί του τις διακοπές του Πάσχα.

Τελικά, μετά από μια σειρά ευτράπελων βρίσκεται όλη η παρέα της σειράς στο νεοκλασικό της οδού Σπύρου Λούη να γιορτάζει το Πάσχα και ο Φοίβος αρχίζει να φλερτάρει με την Ελένη.

Στο επεισόδιο με τίτλο «Τ’ αυγά και τα πασχάλια» τον Φοίβο υποδύθηκε ο νεαρός ηθοποιός Μανώλης Θεοδωράκης.

23 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και ο Μανώλης Θεοδωράκης δίνει εκπληκτικά show σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας ως η drag queen Mary Sunshine. Με το drag μακιγιάζ του και τη μεταμόρφωσή του να είναι εντυπωσιακή, ο ηθοποιός παραδέχθηκε την συμμετοχή του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» λόγω ενός σχόλιου που δέχθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok.

«Έχω λάβει πολλά μηνύματα για αυτό το θέμα, Κωνσταντίνου και Ελένης και είσαι η μόνη που θυμάται το όνομα “Φοίβος”. Το μαλλί μου καρφάκι ήταν τέλειο, τύπου… σκούπα», είπε αναπαράγοντας το απόσπασμα από την σκηνή του στη σειρά.

@mary_sunshine

Απάντηση στον χρήστη @mfvas3

♬ πρωτότυπος ήχος – Mary Sunshine