Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεό της από αυτές.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» που θα συνεχιστεί για ακόμη μία σεζόν, μετά τη Σέριφο «Εκεί που είσαι ο εαυτός σου, εκεί που δεν βάζεις φίλτρα για να σε αποδεχτούν ή να σε αποδεχτείς, εκεί που κάνεις τις ωραίες συζητήσεις, εκεί που έχεις αγκαλιές να σε σφίξουν…εκεί να πηγαίνεις.

Αυτή την φωτογραφία την τραβάω κάθε καλοκαίρι εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Στο ίδιο σημείο, με το ίδιο αληθινό χαμόγελο, και τους ίδιους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Στο σπιτάκι της καρδιάς μου με 3 αγκαλιές πάντα ορθάνοιχτες ⭐️

Μ,Γ,Κ σας αγαπώ» όπως έγραψε προ ημερών από το νησί των Δυτικών Κυκλάδων, βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα σε ένα ακόμη αγαπημένο της μέρος.

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει τη Μεσσηνία και με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει ως εκεί όπου η μητέρα της, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν δημιουργήσει μια ξενοδοχειακή μονάδα στη Μάνη.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην επισκεφτεί και φέτος το ησυχαστήριό της, το λατρεμένο της μέρος, το μέρος εκείνο που την ηρεμεί οτιδήποτε κι αν της έχει συμβεί.

Το Σάββατο, βρέθηκε στο χωριό Κιτριές, κοντά στους αγαπημένους της ανθρώπους και μοιράστηκε δύο φωτογραφίες, αλλά και τις σκέψεις της.

«Υπάρχουν κάποια μέρη στον κόσμο που ακόμα κι αν μέσα σου έχεις φουρτούνες, με έναν μαγικό τρόπο σε ηρεμούν. Είναι το τοπίο, είναι η ενέργεια, είναι οι άνθρωποι, είναι κάτι. Αυτά τα μέρη να βρίσκουμε και να τρέχουμε εκεί στα δύσκολα.

Τα δύσκολα θα είναι πάντα στην ζωή μας κι εύχομαι να ανακαλύπτουμε τρόπους και συνοδοιπόρους για να τα ξεπερνάμε.

Καλημέρα αγάπες μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ τη Δευτέρα (31/7) έκανε νέα ανάρτηση και στις φωτογραφίες κολυμπάει με μαύρο ολόσωμο μαγιό, ενώ σε βίντεο μας δείχνει από σκάφος την περιοχή. Οι followers της ενθουσιάστηκαν καθώς το τοπίο στο οποίο πόζαρε είναι πραγματικά μαγικό, ενώ έπεσαν… βροχή οι ερωτήσεις για το «Που είναι αυτός ο παράδεισος;», «Τι μέρη φανταστικά είναι αυτά! Που ακριβώς είναι?», «Πες μας που είναι αυτή η ομορφιά;», με έναν από τους φίλους της απαντάει «Καλαμάτα στις Κιτριές δίπλα από τα ταβερνάκια υπάρχουνε δύο δρόμοι να πας ένας δίπλα από την εκκλησία και ο άλλος από τις ταβέρνες το πιο όμορφο κομμάτι της πόλης μας».