Ο Ηλίας Βρεττός που αυτές τις μέρες βρίσκεται στον Πάνορμο της Σύμης, αποφάσισε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (Πέμπτη, 20/7) να επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Πανορμίτη, που είναι Πολιούχος του νησιού προκειμένου να προσευχηθεί.

Είναι γνωστή η βαθιά πίστη του τραγουδιστή, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή και για το οποίο έχει δηλώσει δημόσια ότι «Ξεκάθαρα ήμουν τυχερός και νιώθω πως βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού, του αγγίγματός του, που ένιωσα εκείνη την περίοδο πολύ έντονα», ενώ επίσης έχει αναφέρει πως πριν το ατύχημα ένιωθε «άτρωτος» και δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να του συμβεί κάτι τέτοιο. «Αφού συνειδητοποίησα ότι τα χειρουργεία πήγαν καλά και θα γίνω καλά…εκεί αισθάνθηκα ότι ξαναγεννήθηκα και ότι χρωστάω στον εαυτό μου να ζήσω τη ζωή μου έτσι όπως τη θέλω εγώ».

Η διάγνωση των γιατρών τότε, ανέφερε πως ο τραγουδιστής είχε πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη, μηρό και χέρι και έπρεπε να υποβληθεί σε διπλό χειρουργείο σε μηρό και χέρι, ενώ λίγες μέρες μετά έκανε και το πιο κρίσιμο χειρουργείο για το κάταγμα στη λεκάνη.

Τότε μάλιστα είχε κάνει και ένα τάμα στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, το οποίο και εκπλήρωσε.

Έτσι, δε θα μπορούσε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής να μην ανάψει ένα κεράκι τιμώντας τον Προφήτη Ηλία και να προσευχηθεί για εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ο Ηλίας Βρεττός προσεύχεται γονατιστός μπροστά στην εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Ο Ταξιάρχης πάντα να μας σκεπάζει» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο τραγουδιστής.