Για «Το προξενιό της Ιουλίας» μίλησε την Παρασκευή (14/7) μέσω Skype η Ελισάβετ Μουτάφη στην εκπομπή «Alpha Τώρα» με τη Βίκυ Χαντζή και τον Σταύρο Μονεμβασιώτη.

Όπως είπε, ο Alpha θα είναι το καινούριο της σπίτι τη νέα σεζόν κάτι που της δίνει μεγάλη χαρά. Πρωταγωνιστεί στην καινούργια σειρά εποχής «Είναι το καινούργιο στοίχημα του Alpha, είναι μία εξαιρετική δουλειά του Νίκου Απειρανθίτη. Οι τελευταίες του δουλειές – μόνο αυτό θα σας πω – ήταν το “Βραχιόλι της Φωτιάς” και τα “Καλύτερα μας Χρόνια”, Τη σκηνοθεσία κάνει ο Νίκος Κρητικός, παίζουν σπουδαίοι συνάδελφοι όπως βλέπετε και στο trailer το οποίο έχει ήδη γίνει viral», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε «πρόκειται για μία συγκλονιστική σειρά με φοβερές ανατροπές, μιλά για τα προξενιά και τους ανθρώπους τότε. Είναι η συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού στον Τύρναβο, μια φοβερή ιστορία, βασισμένη σε βιβλίο. Θα είναι σχεδόν κάθε μέρα στους δέκτες μας στον Alpha. Δεν μπορώ να σας προδώσω και πολλά βέβαια».

Η Ελισάβετ Μουτάφη υποδύεται τη Στάσα, μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον Νικόλα Σκούταρη με προξενιό που της έκανε ο πατέρας της λίγο πριν πεθάνει. Ο Σκούταρης ήταν ένας καλός άνθρωπος που, όμως, εκείνη δεν αγάπησε ποτέ.

Η Ελισάβετ Μουτάφη συμμετέχει τώρα στην παράσταση «Ηλέκτρα» που βρίσκεται σε περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.