Για τις στιγμές που πέρασε μαζί με τον σύντροφό της στο Survivor All Star πριν αποχωρήσει οικειοθελώς, μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Σύμφωνα με την ίδια, ο Σπύρος Μαρτίκας την πρόσεχε και φρόντιζε να μην κουραστεί, με την ίδια να εξιστορεί τα γεγονότα με γλυκό τρόπο.

Στο απόσπασμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε σε συνέντευξή της πως ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, της έδινε τα ρούχα του για να μην κρυώνει, αλλά και της σκούπιζε τα πόδια από τις λάσπες.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε:

«Θυμάμαι ότι είχαμε ένα ψάρι ανά δύο άτομα και εκείνος προτίμησε να μείνει νηστικός, μου έδωσε τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά με βοηθούσε για να μην κουράζομαι με τις δουλειές, που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα, μου έδινε την μπλούζα του για να ζεσταθώ και επειδή περπατούσαμε ξυπόλυτοι τα πόδια μου ήταν γεμάτο λάσπες, οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου, για να μην περπατήσω.

Έτσι είναι και στην έξω ζωή. Δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί, μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του για να το βρω, μόλις ξυπνήσω».