Εργάζεται part-time ως μοντέλο και full-time σε συνεργείο αυτοκινήτων ως μηχανικός. Η ίδια λέει ότι οι πελάτες συχνά εκπλήσσονται από το επάγγελμα που προτιμά. «Όταν δουλεύω στα αυτοκίνητα, στην πραγματικότητα φοράω απλά κανονικά ρούχα», δήλωσε η 27χρονη Φιλιππινέζα Tantin Legaspi Meneses στη βρετανική The Sun, λέγοντας ότι «η λερωμένη στολή της δεν έχει τίποτα σέξι»

«Πολλές φορές τα ρούχα μου έχουν τρύπες και παραδόξως οι άνθρωποι το βρίσκουν όμορφο και ελκυστικό», πρόσθεσε η Meneses, η οποία έχει περισσότερους από 22.000 ακόλουθους στο Instagram. «Νομίζω ότι τους αρέσει που μπορώ πραγματικά να μετατοπιστώ από ένα στιβαρό σε ένα κομψό λουκ μοντέλου».

Στο διαδίκτυο, δημοσιεύει μια ποικιλία στιγμιότυπων – από το να εργάζεται κάτω από αυτοκίνητα μέχρι να ποζάρει στο κρεβάτι φορώντας εσώρουχα – τα οποία έχουν προσελκύσει πολλούς θαυμαστές.

«Ποτέ δεν περίμενα να έχω τέτοια αναγνώριση», δήλωσε η ίδια, εξομολογούμενη ότι δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ότι θα «αναγνωριζόταν» σε αυτόν τον βαθμό.

Κι ενώ νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα κομπλιμέντα από τους θαυμαστές και τους οπαδούς της, είναι απλά ικανοποιημένη που ακολουθεί τα όνειρά της ως μηχανικός.

«Το μόνο που ήθελα πάντα ήταν να δουλέψω και να αναλάβω το συνεργείο αυτοκινήτων», είπε. «Αλλά όλα εξελίχθηκαν απροσδόκητα».

Η Meneses δεν είναι η μόνη που προκαλεί εντύπωση με την επιλογή εργασίας της. Η Peyton Cicconi, 26 ετών, φτιάχνι οχήματα φορώντας ψεύτικα νύχια και τακούνια. «Αντιμετωπίζω πολλές δυσκολίες στον κλάδο ως γυναίκα, όπως καθημερινή παρενόχληση και άνδρες που με υποτιμούν», είχε δηλώσει παλιότερα στο Jam Press. «Όταν ξεκίνησα τα μαθήματα τεχνικού αυτοκινήτων, ήμουν η μόνη γυναίκα σε ολόκληρη την τάξη μου, που αποτελούνταν από 100 άτομα».

Οι επικριτές στο διαδίκτυο αμφισβητούν τις ικανότητές της παρά τα επτά χρόνια εμπειρίας της στον κλάδο.