Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega και μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του συνταξιούχο αλλά και για το λόγο που σταμάτησε να «κάνει» τηλεόραση. «Όχι, η ζωή δεν έχει ταβάνι. Πάντα υπάρχει το καλύτερο και το επόμενο βήμα. Όσο μπορώ θα προσπαθώ να κάνω πράγματα και να ανεβαίνω» ανέφερε αρχικά ο pastry chef.

Σε ότι αφορά το λόγο που δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του ως συνταξιούχο είπε: «Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς δουλειά. Θα γίνω ένας συνταξιούχος ο οποίος θα πάθει ψυχολογικά, δεν θα είμαι από αυτούς που θα παίζουν τάβλι. Η μητέρα μου ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και άνθρωπος. Μαγευόμουν να μπαίνω στην κουζίνα και να την παρακολουθώ».

Ο Στέλιος Παρλιάρος είπε στη συνέχεια: «Αγάπησα την τηλεόραση έτσι όπως τη βλέπω εγώ. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ. Δεν έχω αποκλείσει την τηλεόραση. Αν υπάρξει πρόταση που να με αντιπροσωπεύει, θα το κάνω. Αποφεύγω να με βλέπω στην τηλεόραση γιατί αισθάνομαι άσχημα».