«Άλλο να υπερασπιστώ την ισότητα των ανθρώπων και άλλο να πρωτοστατώ σε μια παρέλαση κλόουν» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του «Πρωινού» του Ant1 σχολιάζοντας το Athens Pride το πρωί της Τρίτης (13/05). Ο παρουσιαστής, εχθές εξήγησε εκ νέου τι ακριβώς εννοούσε με τις δηλώσεις του σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν μου αρέσει ο άνδρας που βγαίνει και λέει έχω πάει με 5.000 γυναίκες. Δεν τον θεωρώ μάγκα. Δεν μου αρέσει ένας άνθρωπος που ντύνεται έξαλλα και προκλητικά. Δεν μου αρέσει. Δεν είναι της αισθητικής μου».

Ο YouTuber Θέμης Κανέλλος ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother του ΣΚΑΪ κλήθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα.

«Δεν παρακολουθώ σκουπίδια» αρκέστηκε να απαντήσει αρχικά ο Θέμης Κανέλλος σε διαδικτυακό του φίλο ενώ στη δεύτερη ερώτηση που δέχθηκε και η οποία ρωτούσε: «τι να λέμε σε όσους μας λένε ότι το πράιντ δεν είναι σοβαρό επειδή “μασκαρευόμαστε;”» ο πρώην παίκτης του Big Brother απάντησε πιο αναλυτικά: «Σε χαζούς ανθρώπους που δεν έχουν τη νοημοσύνη να δουν πέρα από την πρώτη ανάγνωση των πραγμάτων το σάλιο σου θα χαλάσεις».