Ο Kyle Gordy έχει γίνει πατέρας παιδιών σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της εταιρείας του «Be Pregnant Now». Ένας από τους πιο διάσημους δωρητές σπέρματος στον κόσμο, ο οποίος έχει γίνει πατέρας τουλάχιστον 65 παιδιών, ανακοίνωσε το σχέδιό του να σταματήσει τις δωρεές και να επικεντρωθεί στην εύρεση της πραγματικής αγάπης.

«Δεν είμαι τόσο ενεργός με τη δωρεά αυτή τη στιγμή, καθώς δεν εστιάζω εκεί πλέον», δήλωσε ο Kyle Gordy στο NeedToKnow.co.uk. «Θέλω μια σχέση και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα αυτή τη στιγμή».

«Θα σταματήσω να κάνω δωρεές -με εξαίρεση λίγες και εκλεκτές περιπτώσεις- δεν θα βοηθάω τόσο συχνά, καθώς πρέπει να κοιτάξω να χτίσω αυτή την ουσιαστική σχέση με κάποιον που με συμπαθεί, για μένα», εξήγησε, λέγοντας ότι οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί του «αν θέλουν μια σχέση».

Ο Gordy ζει στο Λος Άντζελες και σπούδασε λογιστική και χρηματοοικονομικά στο Cal State LA, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook. Ξεκίνησε να δωρίζει σπέρμα το 2014 και έγινε πρωτοσέλιδο όταν έγινε πατέρας τεσσάρων παιδιών μέσα σε ένα μήνα, σύμφωνα με τη New York Post.

Αναφέρει στην κατάστασή του στο Facebook ότι είναι ελεύθερος και δηλώνει τον εαυτό του ως CEO της δωρεάς σπέρματος μαζί με έναν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του Be Pregnant Now. Η σελίδα του περιλαμβάνει επίσης πολυάριθμες φωτογραφίες από τεστ εγκυμοσύνης.

Ο Gordy αποκάλυψε ότι είχε βγει για λίγο ραντεβού με έναν από τα άτομα στα οποία είχε κάνει δωρεά, αλλά το γεγονός ότι συνέχισε να δωρίζει το σπέρμα του αποδείχτηκε πολύ μεγάλο εμπόδιο και χώρισαν μετά από δύο μήνες.

«Η γυναίκα δεν μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι εξακολουθούσα να δωρίζω και είπε ότι δεν θα λειτουργούσε μακροπρόθεσμα», είπε. «Πρέπει να βρω κάποιον ξεχωριστό που να μπορεί να με αποδεχτεί και να αποδεχτεί αυτό που έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν θέλω αυτό να μπει πια στη μέση».

Ο Gordy νωρίτερα φέτος συζήτησε τα σχέδιά του να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό ριάλιτι γύρω από τις δωρεές του, αναγκάζοντας τις γυναίκες να «ανταγωνίζονται» για το σπέρμα του, σύμφωνα με το Jam Press. Υποστήριξε ότι το να είναι πιο επιλεκτικός με τη δωρεά του «είναι καλό πράγμα», αν και υποστήριξε ότι ήθελε να βοηθήσει οικογένειες όλων των ειδών.

Η αναζήτησή του για αγάπη θα μπορούσε να τον αναγκάσει να περιορίσει τις δραστηριότητές του ή ακόμα και να τις τερματίσει εντελώς, καθώς θα έπρεπε να «επαναξιολογήσει εντελώς το χόμπι του».

«Αν η κοπέλα μου θέλει να κάνω δωρεές μόνο μία ή δύο φορές το μήνα ή ίσως ακόμη και να διαλέγω τους ανθρώπους στους οποίους κάνω δωρεές, τότε θα πρέπει να κάνω μια μακρά συζήτηση μαζί της για την κατάστασή μου», ανέφερε. «Θα συμφωνήσω σε ορισμένους κανόνες και θα κάνω θυσίες για τη σωστή γυναίκα που μπορώ να την κάνω σύζυγο».