Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης στην οποία εμπλέκονται οι ηθοποιοί Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή και η μητέρα της, Λίλιαν Αρχοντή. Μητέρα και κόρη εμφανίστηκαν χθες στο δικαστήριο, όμως η έδρα αποφάσισε την αναβολή της δίκης για τον Μάρτιο του 2024. Το πρωί της Τετάρτης (31/05), η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha σε ζωντανή σύνδεση και έδωσε την δική της εκδοχή για το περιστατικό.

Μεταξύ άλλων, η νεαρή καταγγέλλουσα ανέφερε: «Συμβουλευόμαστε τους δικηγόρους μας και θέλω να διευκρινίσω ότι δεν υπάρχει καμία προκατάληψη απέναντι στους αστυνομικούς. Μάλιστα, ο θείος μου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στην Αστυνομία. Ενώ δίνω τα στοιχεία μου στον αστυνομικό που μου τα ζήτησε, με αρπάζει από τον καρπό, με ρίχνει μπρούμυτα στο έδαφος, σπάνε τα γυαλιά μου και, επειδή έχω 7μιση βαθμούς μυωπία, από εκείνο το σημείο και μετά ήμουν χαμένη, δεν έβλεπα τίποτα.

Ο ίδιος άνθρωπος που με έριξε κάτω, πατούσε με το πόδι του επάνω στην πλάτη μου, δε μπορούσα να αναπνεύσω και φώναζα “Μανούλα, πνίγομαι”. Μου πέρασε τις χειροπέδες, με οδήγησε στο περιπολικό κι εγώ τους παρακαλούσα να μου δώσουν τα γυαλιά μου – δεν ήξερα ότι έχουν σπάσει – για να μπορέσω να δω, δεν έβλεπα τίποτα.

Πονούσα πάρα πολύ και εκείνη τη στιγμή και χωρίς να καταλάβω το γιατί μου γραπώνει το στήθος και μου το τραβάει. Δεν ήταν ότι με ακούμπησε κατά λάθος, ήταν σκόπιμο για να με πονέσει. Εγώ φώναξα από τον πόνο. Την ίδια στιγμή ο άλλος αστυνομικός συλλάμβανε τη μητέρα μου. Και μετά από όλο αυτό, μου έριξε ένα πολύ δυνατό χαστούκι στο μάγουλο».

H Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή τόνισε πως όσα αναφέρει ο αστυνομικός στην καταγγελία του είναι ψεύδη.

Στην συνέχεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου έβαλε στην κουβέντα, σε ζωντανή σύνδεση τον αστυνομικό αναλυτή Σταύρο Μπαλάσκα. Τότε η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή θέλησε να αποχωρήσει από την συζήτηση.

«Με συγχωρείτε, δεν έχω κάτι μαζί σας, αλλά αυτή τη στιγμή έρχομαι σε πολύ άβολη θέση. Νόμιζα ότι εγώ θα ανέφερε όσα συνέβησαν… Θα ήθελα να αποχωρήσω από τη συζήτηση για να την αφήσουμε για το δικαστήριο που θα γίνει του χρόνου… Σας καταλαβαίνω αλλά το να ακούω όλα αυτά τα ψεύδη που μας προσβάλλουν, με φέρνει σε δύσκολη θέση… Σας ευχαριστώ πολύ» είπε αρκετά ταραγμένη η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή και αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται πως μητέρα και κόρη συνελήφθησαν αφού ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με δύο άλλες γυναίκες σε πλατεία στον Κολωνό στις 31 Ιουλίου του 2022.