Ο Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε από την υποκριτική, επειδή πάσχει από αφασία και σύμφωνα με μαρτυρία, φέρεται να εμφάνισε συμπτώματα της από το 2021, κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος, το οποίο πέρασε για πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει το fandomwire.com, η art director Αλίσια Χάβερλαντ μίλησε σε ντοκιμαντέρ του ABC News, το οποίο επικεντρώνεται γύρω από τον σκηνοθέτη Ράνταλ Έμετ και την κακή συμπεριφορά του.

Έτσι, αποκάλυψε το περιστατικό με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, αναφερόμενη στη συμπεριφορά του Έμετ, ο οποίος σκηνοθέτησε το «Midnight in the Switchgrass» το 2021.

Σύμφωνα με την Αλίσια Χάβερλαντ, ο Γουίλις «καθώς περνούσε η μέρα, μπορούσες να καταλάβεις ότι κουραζόταν και άρχιζε να κόβει τις ατάκες. Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτό που έκανε ήταν ότι στην πραγματικότητα ξεχνούσε αυτά που του έλεγαν».

Τότε, ανέφερε πως «πηγαίνω να ξαναρίξω τον καφέ, και κάναμε μάλλον την έβδομη ή την όγδοη λήψη, και βάζει το χέρι του στον καφέ, με κοιτάζει κατάματα και λέει: “Ωχ, όχι, κυρία μου, δεν θέλω άλλο”».

Η ίδια λοιπόν, αναγκάστηκε να αυτοσχεδιάσει και να υποδυθεί τη σερβιτόρα, ώστε να μην χαλάει τη λήψη της σκηνής.