Ο θάνατος του Στηβ Κακέτση συγκλόνισε την ελληνική showbiz. Ο μεγάλος επιχειρηματίας με τα νυχτερινά μαγαζιά πέθανε χθες σε ηλικία 73 ετών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του τον τελευταίο καιρό είχε επιδεινωθεί, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Φίλοι του εκλιπόντος από τον καλλιτεχνικό χώρο έχουν σπεύσει να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον χαμό του 73χρονου επιχειρηματία. Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και ο φίλος του Στηβ Κακέτση, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, επίσης επιχειρηματίας.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, όπου και μίλησε για το πώς περνούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Στηβ Κακέτσης. «Χάσαμε τον φίλο μας και εγώ και εσύ. Τον περιγράψατε τόσο καλά τον Στηβ, που δεν ξέρω και εγώ τι έχω να προσθέσω. Τατιάνα, ο Στηβ είχε πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια. Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει. Έκλεισε και τα παράθυρα στο σπίτι του, δεν τα άνοιγε. Όταν έκλεισε τα μαγαζιά, έπεσε σε μελαγχολία. Δεν ήθελε να βγει έξω. Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε έξω από το σπίτι, είχε απομονωθεί εκεί μέσα. Τον γνώρισα την δεκαετία του ’70 στην Αμερική»

«Από τότε που έχασε τα μαγαζιά, δεν ήταν ο Στηβ Κακέτσης που ξέραμε. Το άντεξε και πάντα μας έλεγε “κάνω υπομονή για το παιδί μου”. Δεν ήθελε να έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Την Κατιάνα Μπαλανίκα δεν την ξεπέρασε ποτέ. Πάντα του στάθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Τον Στηβ τον ήξερα πάνω από 50 χρόνια».