Σε μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ εκείνου και του Γιάννη Τσιμιτσέλη αναφέρθηκε σήμερα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, «Το Πρωινό». Μετά από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Αφορμή της ζωντανής σύνδεσης του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την εκπομπή, ήταν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του ηθοποιού με τίτλο «Κουραμπιέδες από Χιόνι». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια, καθώς η ταινία θα εκτυλίσσεται στο όμορφο χωριό της Ηπείρου.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας με ωραία λόγια για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι εξαιρετικό παιδί ο Γιάννης. Κάποια στιγμή είχαμε παρεξηγηθεί γιατί είχε κάνει κάτι δηλώσεις και είχε μιλήσει λίγο… Και λέω «γιατί μιλάει έτσι στους δημοσιογράφους;». Παρεξηγήθηκε, δικαίως. Κι εγώ δικαίως είπα την άποψή μου. Και δεν μιλάγαμε για ένα διάστημα. Ήταν από τις περιπτώσεις που με στενοχώρησε που δεν μιλάγαμε με τον Γιάννη, γιατί τον εκτιμώ πολύ».

Τότε, η Φωτεινή Πετρογιάννη ρώτησε τον παρουσιαστή για το ποιος έκανε το πρώτο βήμα για να ξαναμιλήσουν οι δύο άνδρες, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά πως «η Κατερίνα Γερονικολού μεσολάβησε για να τα βρούμε. Της είπα «μίλα του, τον αγαπάω». Του μίλησε και τελικά καταλάβαμε ότι αγαπιόμαστε, αλλά το κρύβαμε ο ένας από τον άλλον».

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή για το συγκεκριμένο θέμα ξεκινούν στο 05:31