Η Αμερικανίδα Martha Stewart συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Στα 81 της χρόνια, η Stewart λάμπει σαν ήλιος στο νέο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue. Η Martha Stewart είναι το γηραιότερο μοντέλο του εξώφυλλου που ποζάρει για το περιοδικό, με την ίδια να υποβάλλεται σε σκληρή προετοιμασία για να δείχνει στα καλύτερά της.

Η lifestyle master αποκάλυψε το εξώφυλλό της κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Today» της Δευτέρας, αποκαλύπτοντας πώς προετοιμάστηκε για τις σέξι φωτογραφίες με μαγιό. Όπως ανέφερε η ίδια, την προσέγγισαν για τη φωτογράφιση τον Νοέμβριο του 2022. «Το να είμαι στο εξώφυλλο στην ηλικία μου ήταν μια πρόκληση. Και νομίζω ότι ανταποκρίθηκα σε αυτό», δήλωσε στους παρουσιαστές Savannah Guthrie και Hoda Kotb.

Η Stewart, για τις ανάγκες του εξωφύλλου, επέλεξε απλώς να κάνει γυμναστική και να εστιάσει στην υγιεινή διατροφή. «Δεν λιμοκτόνησα, αλλά δεν έφαγα ψωμί ή ζυμαρικά για δύο μήνες», είπε. «Πήγαινα πιλάτες κάθε δεύτερη μέρα και αυτό ήταν υπέροχο – εξακολουθώ να πηγαίνω για πιλάτες κάθε δεύτερη μέρα γιατί μου αρέσει. Ζω μια καθαρή ζωή ούτως ή άλλως – καλή διατροφή, καλή άσκηση και φροντίδα του δέρματος», εξήγησε η Stewart.

Η Martha Stewart, επίσης, δεν ενδιαφέρεται για το πόσο μεγαλώνει και κατέθεσε πως η ηλικία δεν πρέπει να καθορίζει τη ζωή κάποιου. «Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε την καλή ζωή, την επιτυχημένη ζωή και όχι τη γήρανση. Το όλο θέμα της γήρανσης είναι τόσο βαρετό», δήλωσε.

Σύμφωνα με το nypost.com, απέδωσε, μάλιστα, την ομορφιά της στα καλά γονίδιά της και στη μητέρα της. «Η μητέρα μου ήταν το πρότυπό μου», δήλωσε η Stewart. «Μετά από τέσσερα παιδιά, φορούσε ακόμα μπικίνι. Και έκανε ακόμα δύο παιδιά, και φορούσε ακόμα μπικίνι, οπότε αυτό είναι αρκετά υπέροχο. Τα γονίδιά μου είναι καλά».

«Όταν άκουσα ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit, σκέφτηκα “αυτό είναι πολύ καλό, θα είμαι το γηραιότερο άτομο που νομίζω ότι βρέθηκε ποτέ σε εξώφυλλο του Sports Illustrated”», δήλωσε στο περιοδικό. «Και σκέφτηκα ότι αυτό είναι κάπως ιστορικό».

Η τηλεπερσόνα συνέχισε: «Η ηλικία δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας όσον αφορά τη φιλία ή την επιτυχία, αλλά το τι κάνουν οι άνθρωποι, πώς σκέφτονται, πώς ενεργούν, αυτό είναι το σημαντικό και όχι η ηλικία σου».