Δύο γυναίκες, οι οποίες είναι ζευγάρι στη ζωή, από συνοδοί ασθενοφόρου μετατράπηκαν σε αστέρια του OnlyFans και αποφάσισαν τώρα να εκτελέσουν ένα διαφορετικό είδος κοινωνικής εργασίας.

Η Kayley Winterson, 26, και η Emily Rose, 28, εργάζονταν στο παρελθόν ως τεχνικοί ιατρών έκτακτης ανάγκης για την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, με 11 λίρες ( ή 13,80 δολάρια) την ώρα.

Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει πλήρως καριέρα, δημιουργώντας kinky περιεχόμενο στο OnlyFans μετά από «ακραία εξουθένωση» εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

«Η εργασία στην υπηρεσία ασθενοφόρου ήταν τρομερή επίπονη για την ψυχική μας υγεία», δήλωσε η Γουίντερσον σε συνέντευξή της στο Southwest News Service, λέγοντας ότι συχνά εργάζονταν 15 ώρες την ημέρα.

Οι ντόπιοι του Νόρφολκ περιστασιακά απαιτούσαν να μεταφέρουν ασθενείς σε βαριά άρρωστη στο νοσοκομείο μέσω ελικοπτέρου, δεδομένου ότι εργάζονταν σε μια κακοτράχαλη και απομακρυσμένη περιοχή.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο ως συνοδός ασθενοφόρου, η Winterson αποφάσισε να παραιτηθεί από την υπηρεσία τον Ιανουάριο του 2021, λέγοντας ότι ήταν δυσαρεστημένη με τον μισθό που έπαιρνε.

«Ένα από τα τελευταία καμπανάκια για μένα είναι όταν δούλευα καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown και μίλησα με ανθρώπους που κέρδιζαν περισσότερα από εμένα και δούλευαν σε καφετέριες», ισχυρίστηκε η δημιουργός kinky περιεχομένου.

«Οδηγούσα με 11 λίρες την ώρα κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, περνούσα πραγματικά τραυματικές εμπειρίες και δεν έπαιρνα τίποτα πίσω», πρόσθεσε.

Η Winterson εγκατέλειψε την εργασία ως παραϊατρικός τον Ιανουάριο του 2021 και ξεκίνησε το OnlyFans της δύο μήνες αργότερα. Η φίλη Rose, εν τω μεταξύ, συνέχισε να εργάζεται σε ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και παρατήρησε την υγεία της να επιδεινώνεται.

«Είχα μερικές αρκετά τραυματικές εμπειρίες στη δουλειά», δήλωσε. «Η δουλειά άρχισε να καταστρέφει την ψυχική μου υγεία και την αντίληψή μου για τον κόσμο. Ένιωθα ότι αφιέρωνα τη ζωή μου σε κάτι και δεν έπαιρνα τίποτα πίσω».

Η Ρόουζ παρατήρησε επίσης πώς η φίλη της απολάμβανε τη ζωή πολύ περισσότερο αφού έγινε μέλος του OnlyFans. «Υπήρχαν στιγμές που έβγαινα σε μια μεγάλη νυχτερινή βάρδια και έπαιρνα βίντεο από την Kayley στο μπάνιο στο σπίτι να τρώει φράουλες σοκολάτας και να ρίχνει σαμπάνια πάνω της», είπε.

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η Rose αποφάσισε επίσης να φύγει από την υπηρεσία ασθενοφόρου για να δημιουργήσει περιεχόμενο με την αγαπημένη της στη διάσημη πλατφόρμα. Το ζευγάρι είναι τώρα πιο ευτυχισμένο από ποτέ, βγάζοντας σχεδόν τετραπλάσιο από τα χρήματα που έβγαζε ενώ εργαζόταν ως πρώτοι ανταποκριτές.

«Βγάζουμε περισσότερα από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ όσο εργαζόμουν στο NHS», δήλωσε η Winterson. «Είμαστε υπερήφανες για τη δουλειά μας με τον ίδιο τρόπο που ήμασταν υπερήφανες για τη δουλειά μας όσο εργαζόμασταν στο NHS».

Περιγράφουν το περιεχόμενό τους ως «αυτό που κάναμε πριν ούτως ή άλλως, αλλά απλώς στήνουμε μια κάμερα με καλό φωτισμό».

«Η ψυχική μας υγεία είναι 100 φορές καλύτερη», ανέφερε η Winterson. «Σχεδόν δεν ζούμε πια στην πραγματικότητα. Σηκωνόμαστε όποτε θέλουμε, κοιμόμαστε όποτε θέλουμε και μετά βίας ξέρουμε ποια μέρα της εβδομάδας είναι».

Τα αστέρια του OnlyFans λένε ότι εάν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές στην κουλτούρα του NHS, η βρετανική κυβέρνηση δεν μπορεί παρά να περιμένει περισσότερους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να γίνουν δημιουργοί του OnlyFans.