Απέναντι από το Φώτη Σεργουλόπουλο, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Βόσσου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη επανάσταση που έχει κάνει στη ζωή της αλλά και στο γάμο της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη.

«Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα έγκυος. Ποιο παιδάκι θα το έκανε αυτό; Το έκανα συνειδητά. Είπα ότι αυτό εδώ δεν πάει κι αν συνεχίσω να μεγαλώνω ένα παιδί με τέτοιες συνθήκες για ποιον λόγο; Δεν πήγε. Δεν έπρεπε να γίνει στην περίοδο που έγινε» σημείωσε η τραγουδίστρια.

«Με τον μπαμπά της Ερασμίας έχουμε καλή σχέση και ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Μεγάλωσε σε ένα υγιέστατο περιβάλλον και τα παιδιά δεν φταίνε τίποτα. Όλοι οι γονείς πρέπει να είναι ενωμένοι όταν τους χωρίζει ένα παιδί. Την Ερασμία την μεγάλωσα και με την βοήθεια της πεθερούλας μου όταν εγώ δούλευα. Από το δημοτικό και μετά ήμασταν μόνοι μας» είπε η Σοφία Βόσσου.

«Ήμουν και στον γάμο της κόρης μου και στον αρραβώνα. Όταν υπάρχει μια τέτοια σχέση, είναι πολύ δύσκολο να μην βλέπεσαι εύκολα. Δεν μπορούν να πάνε ούτε σινεμά, ούτε να φάνε. Ένας τέτοιος μικρός αρραβώνας είναι χαρά για τα παιδιά» σημείωσε η Σοφία Βόσσου για τον γάμο της κόρης της με τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη.