Ένα ζευγάρι από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, που έχει γίνει viral λόγω της διαφοράς ηλικίας μόλις… 37 ετών, συνεχίζει να υπερασπίζεται τον έρωτά του. Η 62χρονη Cheryl και ο 25χρονος Quran McCain, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2012 όταν εργάζονταν στο τοπικό Dairy Queen (αλυσίδα fast food) στην Τζόρτζια.

Οι δυο τους έχασαν την επαφή για λίγο, αλλά επανασυνδέθηκαν τον Νοέμβριο του 2020 όταν ο Κοράν έπεσε πάνω στη Cheryl ενώ εργαζόταν ως ταμίας σε ένα ψιλικατζίδικο. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει εκείνη τη χρονιά και γρήγορα έγινε viral στο TikTok όταν άρχισαν να δημοσιεύουν βίντεο για την ιστορία του έρωτά τους και την κοινή τους ζωή.

Η Cheryl έχει τώρα 4,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok ενώ ο Quran έχει 3 εκατομμύρια ακολούθους.

@oliver6060

We may get hate for being in love ,but i wouldnt trade this love we have for anything on this planet . I found my happy place and its you @kingqurannewpage #CapCut #fyp

♬ I Dont Care – Lily Olsen

Έχουν δημιουργήσει ακόμη και έναν λογαριασμό OnlyFans για τα πιο… τρελά βίντεό τους. Το αμφιλεγόμενο ζευγάρι έχει δεχτεί συνεχές μίσος από τα διαδικτυακά τρολ, αλλά έχει συγκεντρώσει και μια μεγάλη ομάδα υποστηρικτών.

@oliver6060

I dont care how many people put me down i am 62 and i know im beautiful #CapCut #fyp #facts

♬ original sound – steph ❤️

Οι ερωτευμένοι παντρεύτηκαν το 2021 κατά τη διάρκεια μιας μικρής τελετής που μεταδόθηκε ζωντανά σε περισσότερα από 20.000 άτομα. Όμως, παρά τη διαδικτυακή φήμη, το ζευγάρι αισθάνεται συνεχώς την ανάγκη να υπερασπιστεί τη σχέση του. «Μπορεί να νιώθουμε το μίσος επειδή είμαστε ερωτευμένοι, αλλά δεν θα άλλαζα αυτή την αγάπη που έχουμε με τίποτα σε αυτόν τον πλανήτη. Βρήκα το χαρούμενο μέρος μου και είσαι εσύ», έγραψε η Cheryl σε ένα πρόσφατο βίντεο του TikTok. Το σύντομο κλιπ, το οποίο συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο προβολές σε μια μέρα, δείχνει το ζευγάρι να γελάει και να αγκαλιάζεται μπροστά σε ένα φόντο καλυμμένο με κόκκινες και ροζ καρδιές με ένα τραγούδι με τίτλο “I Don’t Care” να παίζει. Επίσης δημοσίευσαν βίντεο που αναγνωρίζουν τους επικριτές τους και ερωτήσεις που έχει το ζευγάρι για τη σχέση του. Πρόσφατα μοιράστηκε ένα βίντεο με το ζευγάρι να χαμογελά…

«Γιατί ανεβάζεις βίντεο με κάποιον που είναι 37 χρόνια μεγαλύτερος από σένα;» έγραψαν πάνω από το βίντεο. «Θέλω να νιώθω ζωντανός, δεν θέλω καν να πεθάνω πια», απάντησε στην ερώτηση με έναν στίχο από τραγούδι των Logic. Το βίντεο του Κοράν, το οποίο είχε τη λεζάντα «Με ολοκληρώνει», έγινε viral με 1,4 εκατομμύρια προβολές και ένα μείγμα αγενών και υποστηρικτικών σχολίων, μεταδίδει η New York Post.

Το παντρεμένο ζευγάρι δέχτηκε ένα νέο κύμα μίσους όταν άρχισαν να μοιράζονται τις επιθυμίες τους να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί. Η Cheryl έχει ήδη επτά παιδιά μεταξύ 30 και 40 χρονών που της έχουν χαρίσει 17 εγγόνια και ελπίζει να αποκτήσει το όγδοο με τον νέο της σύζυγο. Το ζευγάρι προσπάθησε να μείνει έγκυος μόνο του, αλλά αποφάσισε να στραφεί σε παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία λόγω της ηλικίας της Cheryl.

@kingqurannewpage

Why have 1 baby when you can have 2

♬ original sound – Larolyn Hayes-Dodd

Στα πιο πρόσφατα βίντεό τους, φαίνεται πως οι Μακέιν εξακολουθούν να αγωνίζονται να υιοθετήσουν. Μόλις τον περασμένο μήνα, ο Quran μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok να κλαίει και να ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι τον εκμεταλλεύονται. Παρακαλούσε ότι θέλει απλώς να βρει μια γνήσια παρένθετη. Όμως, παρά τους αγώνες τους να αποκτήσουν ένα παιδί και τον καταιγισμό αρνητικότητας, το ζευγάρι φαίνεται να παραμένει τρελά ερωτευμένο. Οι McCains δεν είναι επίσης το μόνο αμφιλεγόμενο ζευγάρι με αμφισβητήσιμη διαφορά ηλικίας. Ένας άντρας που είναι 16 χρόνια μεγαλύτερος από τη γυναίκα του κατηγορείται από τα τρολ ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα που μοιάζει «ακριβώς στην κόρη του».