Η Rihanna είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ωραίες γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας. Η 35χρονη σταρ, έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον ράπερ A$AP Rocky, παρευρέθηκε στην 95η τελετή των βραβείων Όσκαρ και, όπως κάθε άλλη φορά, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ένας από τους άνδρες που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον θαυμασμό τους για εκείνη, ήταν και ο Πέδρο Πασκάλ. Ο ηθοποιός των «The Last of Us» και «Mandalorian», ήταν φανερά ενθουσιασμένος που θα έβλεπε από κοντά την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα.

Σε βίντεο που έχουν κατακλίσει το Τουίτερ τις τελευταίες ημέρες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσαν οι λαμπεροί καλεσμένοι στην Άσλεϊ Γκράχαμ πριν μπουν στην αίθουσα των Όσκαρ, ο Πέδρο Πασκάλ δε σταμάτησε να ψάχνει στο κοινό τη Rihanna. Μάλιστα, δε δίστασε να τη ρωτήσει «μήπως θα τραγουδήσει η Rihanna?».

Σε άλλο βίντεο, ο 47χρονος ηθοποιός φαίνεται να χειροκροτά με πάθος τη Rihanna, όταν εκείνη ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι της, «Lift me Up», για την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

Από ότι φαίνεται, ο Πέδρο Πασκάλ είναι ένας.. ταπεινός φαν της τραγουδίστριας, όπως οι περισσότεροι από εμάς.

Φυσικά, από μεριάς τους, οι φανς του ηθοποιού τον «τρόλαραν», κάνοντας ποικίλα σχόλια για την αντίδρασή του.