Μάριος Πρίαμος και Ελευθερία Ελευθερίου ήρθαν σε σύγκρουση στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor μπροστά στους συμπαίκτες τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον πρώην σύντροφό της «ντροπή της Κύπρου» με αφορμή τα «καυτά» πλάνα που είχαν έρθει στο φως με πρωταγωνιστές εκείνον και την πρώην συμπαίκτριά του, Καρολίνα Καλύβα.

Το πρωί της Δευτέρας (20/02), η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τον κακό χαμό που έγινε στο Survivor All Star ενώ τόνισε πως νιώθει… ετεροντροπή.

«Δεν θα μιλήσω περί ηθικής γιατί μου φαίνεται όλο αυτό τόσο αστείο, νιώθω ετεροντροπή. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω πιο σοβαρό και να πω ποιος είναι ηθικός και ποιος ανήθικος. Το ότι μπήκε ένας άνθρωπος σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και αγωνισμάτων για να κάνει όλο αυτό, με αυτόν τον παροξυσμό, μου φαίνεται λίγο υπερβλή. Δεν θα πω στημένο, γιατί δεν έφτασα μέχρι εκεί», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε επίσης: «Εμένα, με αυτά τα πράγματα, με την ανθρώπινη ψυχολογία και με τον τρόπο που ξεκατινιάζεται κάποιος, νιώθω ότι δεν χωράει στρατηγική. Νιώθω ότι πρέπει πρώτα να προστατεύσουμε εμάς και μετά τους γύρω μας και μετά να πάμε στη στρατηγική. Το να γίνεται όλο αυτό απλά για ένα παιχνίδι, κοινωνικά βλέποντάς το, δηλαδή ως το τι βλέπουμε εκείνη τη στιγμή, μου φαίνεται υπερβολικό».