Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα την ίδια ώρα που οι φήμες πως ετοιμάζει βαλίτσες για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο Survivor All Star επειδή έχει χωρίσει, έχουν «φουντώσει» για τα καλά.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της ενώ στην συνέχεια τόνισε πως πλέον δεν την κρατά τίποτα μακριά από το Survivor All Star.

Σε ότι αφορά το λόγο που χώρισαν με τον πρώην σύντροφό της, ανέφερε πως: «Χώρισα με τον σύντροφό μου λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το επόμενο βήμα. Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει, προχωράμε παρακάτω, περάσαμε καλά, δεν κρατάμε κακίες».

Για ποιο λόγο όμως βρέθηκε έξω από τα Ολυμπιακά ακίνητα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; «Είμαι εδώ επειδή θα κάνω ένα γκεστ στο My Style Rocks και όχι για τα εργομετρικά του Survivor. Όντως χώρισα. Πριν γίνει αυτό δεν σκεφτόμουν να σηκωθώ και να φύγω, αλλά πλέον είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα. Πάντα ένας χωρισμός είναι πολύ δύσκολος, αλλά όλα γίνονται για καλό. Η ζωή συνεχίζεται» απάντησε.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε στη συνέχεια: «Στο Survivor All Star όλοι πάνε για τα χρήματα και τη δημοσιότητα. Με στεναχώρησε πάρα πολύ η αποχώρηση της Βρισηίδας αλλά μου άρεσε γιατί είναι ένα πολύ επίμονο και δυναμικό πλάσμα, άρα για να φύγει τα μέτρησε όλα σωστά και ώριμα. Αλλά δεν σου κρύβω πως αν πάω θα ήθελα να έρθει και εκείνη».