Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης το πρωί της Πέμπτης (12/01) και τόνισε πως: «Συνειδητοποίησα ότι στη ζωή μου είναι πιο εύκολο να διαχειριστώ την αποτυχία από ό,τι την επιτυχία που με φέρνει σε αμηχανία».

Σε ότι αφορά την αγάπη και το πάθος στη ζωή του, ο ηθοποιός σημείωσε ότι: «Και έχω ποθήσει και έχω αγαπήσει αλλά δεν ξέρω από την άλλη πλευρά τι γινόταν.  Είχα την ατυχία να γίνω γνωστός από πολύ μικρός. Από τα 21 μου ήμουν ο “κάπου τον ξέρω”. Ήμουν σίγουρος ότι με πλησίαζαν για αυτό».

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σχολιάζοντας τη ελληνική μυθοπλασία, τόνισε πως σε αυτή «δεν βλέπω θάρρος» και πρόσθεσε πως: «Αν το Maestro δεν πάει καλά στο Netflix θα είναι όλεθρος. Μπράβο στον Παπακαλιάτη αλλά κάθε επεισόδιο στοίχισε 250.000».

Θα ήθελα να δει κάποια ταινία του σε παγκόσμια πλατφόρμα; «Θα ήθελα να δω ταινία μου σε παγκόσμια πλατφόρμα καταρχήν για να βγάλω λεφτά» είπε με χιούμορ ο Ρένος Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε: «Βλέπω με έναν επαρχιώτικο τρόπο τους καλλιτέχνες που αναγνωρίστηκαν έξω. Σήμερα κάποιοι δεν παίζουν πουθενά».

Θα αναλάμβανε χρέη παρουσιαστή; «Σαν παρουσιαστής θα ήθελα να το κάνω για να τα κάνω όλα μπάχαλο, να μην ξέρει τι θα δει ο τηλεθεατής» είπε και εξομολογήθηκε πως: «Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας τον ρόλο που έκανε πολύ καλά ο Κούκουρας. Μετανιώνω πάρα πολύ που δεν το έκανα».

Τέλος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε ότι: «Δεν με έχει ερωτευτεί συμπρωταγωνίστριά μου. Είμαι πολύ αντιπαθητικός στα γυρίσματα γιατί έχω τέτοια αγωνία να βγει καλό που είμαι μ…ς».