Παρελθόν αποτελούν στη ζωή του τραγουδιστή John Mayer τα ερωτικά ραντεβού. Ο νικητής των Grammy μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε η νηφαλιότητά του στις διαθέσεις του για ραντεβού (ή τώρα, στην έλλειψή τους) στο πρώτο εορταστικό podcast «Call Her Daddy».

«Το ραντεβού δεν είναι πλέον μια κωδικοποιημένη δραστηριότητα για μένα, δεν υπάρχει… δεν είναι πια διαμορφωμένο. Πραγματικά δεν βγαίνω ραντεβού, δεν νομίζω ότι πρέπει, για να είμαι ειλικρινής. Σταμάτησα να πίνω πριν από έξι χρόνια», είπε στην οικοδεσπότη Άλεξ Κούπερ.

Καταλυτικό ρόλο για τη νηφαλιότητα του αποτέλεσε το hangover μετά το πάρτι γενεθλίων του Drake, αφού, όπως είπε, χρειάστηκαν έξι μέρες για να συνέλθει. Ο τραγουδιστής δεν έχει πιει αλκοόλ από τις 23 Οκτωβρίου του 2016, είχε πει παλιότερα.

Αν και μπορεί να μην βγαίνει πλέον ραντεβού ο Mayer είπε ότι πάντα πίστευε ότι αυτό που χρειάζεται είναι μία μακροχρόνια σχέση. «Κάθε σχέση στην οποία είχα ήταν αφιερωμένη στην ιδέα ότι αυτό θα μπορούσε να κρατήσει πολύ. Σε όλη μου τη ζωή, ακόμα και σήμερα, αν μου έλεγες ότι θα μπορούσα να περάσω υπέροχα δύο μήνες με κάποια, αλλά θα τελείωνε την πρώτη μέρα του τρίτου μήνα, δεν θα με ενδιέφερε. Πάντα αναζητούσα δυνατότητες για μια μακροχρόνια σχέση».