Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Ανδριανού το πρωί της Τετάρτης (09/11) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις απώλειες του αδερφού της και της μητέρας της που την στιγμάτισαν.

«Ποτέ δεν κάνω δύο χρόνια συνεχόμενα τηλεόραση. Δεν πήρα το επίθετο του πατέρα μου, Νίκου Βασταρδή, γιατί ήταν πολύ γνωστός όταν βγήκα εγώ στο θέατρο και ένιωθα αμήχανα. Πήρα το πατρικό της μητέρας μου. Αν ήξερα ότι είχαν πάει τόσο καλά τα πράγματα, θα είχα κρατήσει το επώνυμο του πατέρα μου.

Η μητέρα μου δεν είχε προσχωρήσει σε κάποιο δόγμα, αλλά έβρισκε πως ο βουδισμός της ταίριαζε πάρα πολύ. Δεν μπορείς να διαχειριστείς την απώλεια, ακόμα με πονά και με σοκάρει η απώλεια του αδερφού μου. Ήταν 18 χρονών, είναι πολύ σοκαριστικό. Η μητέρα μου, μου ανακοίνωσε το θάνατο του αδελφού μου», είπε η ηθοποιός και σεναριογράφος.

Για την απώλεια της μητέρας της, η Άννα Αδριανού είπε: «Ήταν δύσκολη όλη η τελευταία περίοδος της μητέρας μου. Ήξερε ότι θα πεθάνει και μου μιλούσε γι’ αυτό. Το τελευταίο βράδυ πριν πεθάνει στο νοσοκομείο, σηκώθηκε μου άπλωσε τα χέρια, μου έκανε νόημα να πάω κοντά της και με αγκάλιασε».