Ενώ οι περισσότεροι τις τελευταίες ημέρες θρηνούσαν για το χαμό της βασίλισσας Ελισάβετ, την προσοχή κάποιων εκ των χρηστών του TikTok τράβηξε ο νέος ιπποκόμος του βασιλιά Καρόλου, ταγματάρχης Τζόνι Τόμσον.

Αν και λίγα είναι γνωστά για τον ιπποκόμο, ο ταγματάρχης έχει στην πραγματικότητα μια μακρά και στενή ιστορία με τη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων υψηλής εκτίμησης τόσο για την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ όσο και για τον νεοδιορισθέντα βασιλιά Κάρολο Γ‘.

Ο ταγματάρχης Τζόνι Τόμσον, που ονομάστηκε «Major Eye Candy» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν πρώην ανώτερος σωματοφύλακας της βασίλισσας Ελισάβετ και τώρα υπηρετεί ως ιπποκόμος του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση στους χρήστες του TikTok δεν ήταν άλλο από την εντυπωσιακή εμφάνισή του, η οποία ήταν και η αφορμή για ένα βίντεό του να γίνει viral και να προβληθεί περισσότερες από 7,6 εκατομμύρια φορές μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες, αναφέρει η New York Post.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόμσον έγινε θέμα συζήτησης στο TikTok αφότου εθεάθη να περπατά πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ στη βασιλική πομπή την περασμένη Τετάρτη, όταν μεταφέρθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Ουέστμινστερ Χολ για την τετραήμερη ανάπαυση ενόψει της κηδείας της τη Δευτέρα. Εθεάθη, επίσης, να συνοδεύει την πρωθυπουργό Λιζ Τρας για να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ποιος είναι ο ρόλος του ταγματάρχη Τόμσον

Ο ταγματάρχης Τόμσον υπηρετεί σήμερα στο 5ο Τάγμα του Βασιλικού Συντάγματος της Σκωτίας και ο ρόλος του ως ιπποκόμος -ο οποίος είναι αξιωματικός του βρετανικού βασιλικού οίκου που παρακολουθεί ή βοηθά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας- τον υποχρεώνει να παρευρίσκεται σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Η θέση του απαιτεί, επίσης, στενή επαφή με τον μονάρχη, ενώ πριν από αυτόν τον ρόλο, ο ταγματάρχης Τόμσον υπηρέτησε ως ένας από τους ανώτερους σωματοφύλακες της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο ταγματάρχης έχει εντοπιστεί σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις με τη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της συνοδείας της αείμνηστης βασίλισσας κατά την επίσκεψή της στο κάστρο Balmoralτο μέρος όπου η βασίλισσα Ελισάβετ ένιωθε πάντα ευτυχισμένη και όπου άφησε την τελευταία της πνοή- το 2018, όπου διέμενε για το καλοκαίρι.

Ο Τόμσον -φέρεται να εργάζεται με τον Κάρολο από το 2020- και είναι υπεύθυνος για τον «σχεδιασμό και την εκτέλεση» των καθημερινών προγραμμάτων του βασιλιά.

Τα σχόλια στο TikTok για τον γοητευτικό Τόμσον

Και για όσους αναρωτιούνται αν είναι single, το Elle αναφέρει ότι είναι παντρεμένος εδώ και 13 χρόνια και με την σύζυγό του, στέλεχος μάρκετινγκ, εδώ και 4 χρόνια έχουν αποκτήσει έναν γιο. Κάτι που δεν εμπόδισε τους tiktokers να τον ανακηρύξουν ως βασιλικό hottie, με τους περισσότερους να σχολιάζουν την προφανή γοητεία του.

Αφού ο λογαριασμός στο TikTok UK Travel δημοσίευσε ένα βίντεο του «όμορφου άνδρα με το πράσινο κιλτ» πριν από τέσσερις ημέρες, όταν εντοπίστηκε στην πομπή, το viral κλιπ έκανε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ψάχνουν μαζικά ποιος είναι.

«Αφού έψαξα στο google “άνδρας με πράσινο κιλτ που περπατάει πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας”, να ‘μαι! Και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε μια γυναίκα στο TikTok.

«Offffffft. Ταγματάρχης Johnny Thompson», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, μαζί με πολλά emojis με καρδούλες. «Τι ωραίο δείγμα ανθρώπου». «Χαίρομαι τόσο πολύ που βρήκαμε τον νέο 007», σχολίασε ένας άλλος.