Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Γιώργος Μελισσανίδης και η Σίσσυ Κωνσταντινίδου οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το βράδυ της Πέμπτης 15/9 και ο γάμος τους έγινε στη βίλα που αγόρασε πριν χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Πόρτο Ράφτη.

Ο γιος του ισχυρού άντρα της ΑΕΚ, Γιώργος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την κόρη του γιατρού Ντίνου Κωνσταντινίδη, Σίσσυ.

Ο Γιώργος Μελισσανίδης και η Σίσσυ Κωνσταντινίδου είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και το βράδυ της Πέμπτης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η εντυπωσιακή κουμπάρα του ζευγαριού, Ελεονώρα Μελέτη η οποία έλαμπε μέσα στην μαύρη τουαλέτα που φορούσε.

Η παρουσιάστρια, η οποία διατηρεί φιλία με τον Γιώργο Μελισσανίδη, δεν άντεξε να φοράει για πολλή ώρα τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της και έτσι από ένα σημείο και έπειτα τα έβγαλε και περπατούσε ξυπόλυτη.

Τη διασκέδαση των καλεσμένων του ζευγαριού ανέλαβαν η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Αργυρός οι οποίοι εκτίναξαν το κέφι όπως μαρτύρησαν και τα stories που πλημμύρισαν τα social media.

Η Σίσσυ Κωνσταντινίδου έλαμπε μέσα στο δαντελένιο στράπλες νυφικό που επέλεξε να φορέσει στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Το «παρών» στον γάμο έδωσαν ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάββας Πούμπουρας με την Αρετή Θεοχαρίδη.