Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο και μίλησε με τον Λάκη Γαβαλά, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του. Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε και στην περίοδο κατά την οποία βρισκόταν στη φυλακή.

«Στη φυλακή διάβασα τα βιβλία μου, έκανα γυμναστική, κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει “άρρεν” η ταυτότητά μου» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Σχετικά με την τηλεοπτική του απουσία τη φετινή σεζόν ο ίδιος τόνισε: «Δεν έβρισκα ούτε κομμωτή, ούτε μακιγιέρ, ούτε αμπιγιέζ. Οπότε λέω πως θα πάω έτσι σκέτος, γιατί είναι και χειμώνας. Έτσι δεν με πήραν».

Ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε μεταξύ άλλων, πως οι πιο καλοντυμένες Ελληνίδες έχουν πλέον φύγει από τη ζωή: «Οι πιο καλοντυμένες είναι οι πεθαμένες, οι οποίες φορούσαν ένα απλό ρούχο και ήταν τέλειες».

Κλείνοντας ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικογένεια των Καρντάσιαν και σχολίασε το στυλ τους, σε ερώτηση που του έγινε για την Σοφία Χατζηπαντελή: «Το στυλ “Καρντάσιαν” δεν με ενδιαφέρει. Αυτά είναι ομοιώματα γυναικών και ανδρών» είπε χαρακτηριστικά.