Η Ζιζέλ κι ο Τομ Μπρέιντι διανύουν μια περίοδο κρίσης, που είναι η μεγαλύτερη που έχει ζήσει το ζευγάρι αφότου παντρεύτηκε το 2009. Ήδη φέρεται να ζουν χωριστά, ενώ προσπαθούν να βρουν λύση στα προβλήματά τους, αν και για πολλούς πλησιάζει το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το «CNN» ο quarterback των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς του NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) και η Βραζιλιάνα σούπερ μόντελ δεν μένουν πλέον μαζί. Πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι επιβεβαίωσαν τα προβλήματά τους και ότι η Ζιζέλ προσπάθησε να τα λύσει μέσω της απόστασης φεύγοντας για την Κόστα Ρίκα, αλλά υπογραμμίζουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Το ζήτημα που προκάλεσε τη μεγάλη φθορά παραμένει η απόφαση του Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει στην ενεργό δράση μερικές ημέρες αφότου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το άθλημα. Σε νέα συνέντευξή της η Ζιζέλ αναφέρει ότι θα ήθελε ο σύζυγός της να είναι «περισσότερο παρών» στη ζωή των παιδιών τους. Υποστήριξε, πάντως, ότι αντιλαμβάνεται ότι «ο Τομ θέλει να συνεχίσει να κάνει αυτό που του δίνει μεγάλη χαρά».

Ανέφερε, δε, πως εδώ και χρόνια εκείνη ασχολούνταν περισσότερο με τα δύο παιδιά που έχουν μαζί και το γιο που απέκτησε ο Μπρέιντι από προηγούμενη σχέση του και σταμάτησε να εργάζεται προκειμένου ο Μπρέιντι να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει ο πιο πετυχημένος quarterback στην ιστορία του NFL κι ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών σε όλα τα ομαδικά σπορ. Σημειώνει, όμως, ότι «τώρα είναι η σειρά μου» καθώς προετοιμάζει την επιστροφή της στον κόσμο της μόδας.

Περισσότερο λάδι στη φωτιά για την κρίση στο γάμο τους έριξε η απουσία της Ζιζέλ από την πρεμιέρα του Τομ Μπρέιντι την περασμένη Κυριακή καθώς οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς νίκησαν τους Ντάλας Κάουμποϊς με 19-3. Ωστόσο, η Ζιζέλ εμφανίστηκε υποστηρικτική προς τον σύζυγό της μέσα από τα social media.

Στο μεταξύ, ο Μπρέιντι φέρεται να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και αυτή φαινομενικά θα είναι η τελευταία του σεζόν στο NFL καθώς «κυνηγάει» το 8ο πρωτάθλημα της καριέρας του. «Δεν έχω κάνει Χριστούγεννα εδώ και 23. Δεν έχω περάσει την Ημέρα των Ευχαριστών με την οικογένειά μου εδώ και 23 χρόνια. Δεν μπορώ να γιορτάσω γενέθλια αγαπημένων μου προσώπων που γεννήθηκαν μεταξύ του Αυγούστου και του Ιανουαρίου, δεν μπορώ να πάω σε γάμους, αλλά ούτε και σε κηδείες», είπε ο 45χρονος Μπρέιντι και συνέχισε: «Φυσικά και φτάνει μια στιγμή που όλο αυτό σε κουράζει».

Ο Μπρέιντι, πάντως, έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος για το επόμενο βήμα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία αφού σταματήσει το ποδόσφαιρο. Έχει ήδη υπογράψει με το τηλεοπτικό δίκτυο FOX Sports 10ετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 375 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να σχολιάζει παιχνίδια του NFL.