Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Πέμπτης (15/09) και η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει σε τι φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες του γάμου της. Εξάλλου, το μοντέλο, πριν λίγο καιρό είχε γνωστοποιήσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της σύντροφο, την οποία και αποδέχθηκε με χαρά.

Η απάντηση όμως που έδωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να ξαφνιάσει τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Alpha αφού το μοντέλο αποκάλυψε πως παντρεύτηκε.

Φειδωλή στις δηλώσεις της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αρχικά προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει στις ερωτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου και επαναλάμβανε πως δεν επιθυμεί να απαντήσει και προσπαθούσε να πάει στο επόμενο θέμα.

«Να σου πω ότι παντρεύτηκα; Να σου πω ότι χώρισα; Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα. Ή χώρισα ή παντρεύτηκα. Ένα από τα δυο. Οπότε όλα καλά» ήταν η πρώτη απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως θέλησε να μάθει περισσότερα για το ευχάριστο γεγονός ενώ οι συνεργάτες της παρατήρησαν πως το δάχτυλο της Δήμητρας Αλεξανδράκη πλέον, εκτός από το μονόπετρο κοσμεί και μια βέρα.

«Να μην σχολιάσουμε άλλο αυτό το θέμα. Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά» είπε με τη δυσαρέσκεια να είναι εμφανής.

Η επιμονή όμως των συντελεστών του Super Κατερίνα συνεχίστηκε. «Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά» είπε τελικά, ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής σηκώθηκε, τη φίλησε και της ευχήθηκε για το ευχάριστο γεγονός.

Επιθυμώντας να μάθουν περισσότερα για το μυστήριο, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου την «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις. «Δεν θέλω να το συζητήσω, μην μου το κάνετε αυτό το πράγμα» τους είπε ενώ πρόσθεσε πως: «Μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που ανέβασα και την πρόταση γάμου».

Αφού της τόνισαν πως είναι ένα ευχάριστο γεγονός, συνέχισαν να της κάνουν ερωτήσεις τις οποίες η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν θέλησε να απαντήσει αφού θέλει να προβάλλεται η δουλειά της και όχι η προσωπική της ζωή. «Πλέον, θέλω να αποφύγω όλο αυτό το κομμάτι, θέλω να ασχοληθώ με τη δουλειά μου. Είμαι σε μια ευτυχισμένη περίοδο. Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να μπορέσω να προχωρήσω» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και πρόσθεσε: «Να το λήξουμε εδώ. Παράκληση».