Το sex tape της Κιμ Καρντάσιαν και του Ray J, που ήταν αυτό που ανέδειξε την τηλεπερσόνα, σημείωσε εξαρχής επιτυχία, αποφέροντας πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια τις πρώτες 6 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

Το TMZ φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν λάμβανε ενημερώσεις μέσω e-mail για τα έσοδά του sex tape, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε υποβάλει μήνυση κατά της εταιρείας που το κυκλοφόρησε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Vivid Entertainment, Στιβ Χάιρς, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το ξένο πρακτορείο, έστειλε mail στην Καρντάσιαν την 1η Μαΐου του 2007, στο οποίο την ενημερώνει ότι η ταινία είχε έσοδα 1.424.636,63 δολάρια συν ακόμη 1.255.578,50 από πωλήσεις DVD.

Το περίφημο ερωτικό βίντεο κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου 2007. Η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε μήνυση στις 21 Φεβρουαρίου 2007 εναντίον της Vivid, ισχυριζόμενη ότι δεν ενέκρινε την κυκλοφορία της κασέτας. Η υπόθεση διευθετήθηκε στις 27 Απριλίου 2007, χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Μόλις 4 ημέρες αργότερα, η τηλεπερσόνα έλαβε το email από τη Vivid για τις πωλήσεις και τα κέρδη.

Ο ίδιος ο Ray J ισχυρίστηκε, ότι η άλλοτε παρτενέρ του υπέγραψε στην πραγματικότητα από την αρχή συναινετικά για την κυκλοφορία της ερωτικής ταινίας. 

Ο Χάιρς έχει αναφερθεί και πάλι στο παρελθόν για τη συμφωνία του με τους δυο τους, την οποία μάλιστα έχει χαρακτηρίσει και «πολύ δύσκολη» αφού η Καρντάσιαν πράγματι δεν ήθελε να βγει η κασέτα.

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είπε, ότι η συμφωνία τους ήταν ότι ο καθένας θα λάμβανε 400.000 δολάρια συν 12,5% των κερδών. Αυτά τα στοιχεία εμφανίζονται και στο email του Χάιρς με παραλήπτες την Κιμ Καρντάσιαν και τον Ray J.